Fotografie Marjolijn de Graaf

Geboorte

Geboortefotografie

Het mooiste moment in je leven in schitterende beelden vastgelegd. Geboortefotografie, een prachtig verslag in foto’s van de geboorte van je baby.

Het eerste contact, de weg er naar toe en de emotie die daarbij komt kijken, door het terug zien van de foto’s komt het weer terug.

Het samen met je partner toewerken naar de daadwerkelijke geboorte van jullie kindje, het geeft zoveel emotie, juist dat, die emotie leg ik graag vast in jullie geboorteboek. Samen de ademhaling oppakken en de weeën weg puffen, de hand van de vader in de rug van de moeder om haar door die moeilijke wee te helpen. Nog even een aai, nog een kusje, wat een bewondering te zien op de gezichten van de aanstaande vaders. We fotograferen de emotie rondom de geboorte van jullie kindje. Het is liefde op het eerste gezicht, die eerste ontmoeting waardoor alles anders wordt.

Vol verwachting… maar wat kun je verwachten van mij als geboortefotograaf?

Vanaf week 38 van de zwangerschap sta ik vierentwintig uur per dag standby, net als de verloskundige, om bij jullie bevalling aanwezig te kunnen zijn. Ik vind het fijn om op de hoogte te zijn van jullie zwangerschap vanaf 38 weken hoor ik graag hoe het bij de verloskundige was, als er bijzonderheden zijn hoor ik het heel graag.  Als het moment daar is, bel je niet alleen de verloskundige maar ook mij. Dan spring ik in de auto om zo snel mogelijk bij jouw bevalling te kunnen zijn om alles vast te leggen. Jij en je partner kunnen je volledig op de bevalling concentreren.  Vaak raak je in een soort flow tijdens je bevalling en weet je later niet meer precies hoe het nou allemaal ging. Tot je de foto’s terugziet! Ik zorg ervoor dat jullie momenten worden vastgelegd en ben er voor jullie, ook als steuntje in de rug, om samen met jullie dit avontuur te beleven. Vooraf wil ik jullie graag ontmoeten, alleen met een klik kunnen we samen dit avontuur aan.

Twijfel je nog of je een geboorte reportage wil doen? 99% van mijn klanten zegt: “ De geboorte van ons kind is nog belangrijker dan onze trouwdag!” En dat is zeker een mooie fotoreportage waard!

Ik heb voor al deze blogs en foto’s toestemming van de ouders, genieten jullie mee met de verhalen.

 Geboorte Davi  Geboorte Jayh   Geboorte Gabriël   Geboorte Joy    Geboorte Rouè   Geboorte Aurora   Geboorte Charlotte  Geboorte Matz  Geboorte Linde

 

Portfolio geboortefotografie

Wat kost een geboortereportage.

Het geboortepakket is er maar in 1 soort, ik kan alleen maar voor 100% voor jullie gaan, en ik hoop dat jullie dat ook doen.
Het pakket is met heel veel liefde samengesteld met een prachtig album. Ik neem als geboortefotograaf maximaal 1 geboorte aan per periode, dit zodat jullie meer zekerheid hebben dat ik ook daadwerkelijk aanwezig kan zijn!

De start van een nieuw avontuur.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?