Fotografie Marjolijn de Graaf

Portretten

Portretten

 

Wat groeien de kinderen toch hard, wat een heerlijk ondeugende snoetjes die wil je toch groot aan de muur? In de daglicht studio maken we het gezellig. Ze krijgen even de tijd om te wennen. Omdat we niet flitsen is het vaak minder spannend. En kinderen hebben een spanningsboog van maar een paar minuutjes, hier houden we natuurlijk rekening mee. Een liedje zingen even dansen, even gek doen, het hoort er allemaal bij. In de studio zijn voor de meiden in diverse maten jurken aanwezig, maar in eigen kleding mag natuurlijk ook! Voor de jongens ben ik nog op zoek naar leuke tuinbroekjes, maar die zijn er nog niet.

Kledingtips

Kom je naar de studio, neem dan een setje extra kleding mee, je weet bij kinderen nooit. Bovenkleding in een lichte tint zonder tekst op opdruk zorgt ervoor dat de aandacht in de foto echt naar de gezichtjes gaat. De kleinste met blote voetjes is natuurlijk heel schattig. Een keertje omkleden, is natuurlijk ook mogelijk!

Puur

Ik maak van jullie kinderen pure portretten, tijdloos. Het zijn pure portretten, want jullie kind is toch een plaatje! Maar ik gebruik eventueel  ook ballonnen, als jullie dat leuk vinden.

 

Gezin

Het is mogelijk om met het hele gezin foto’s te maken, we maken dan losse portretten van alle gezinsleden. En van de kinderen samen, en van het hele gezin.

 

 

Nu boeken!

 

Portfolio

Wat kost een portretreportage

De portretreportage is veelal een korte reportage, maar als jullie kindje het nodig heeft duurt het wat langer. Tijdens de portretsessies kunnen we foto's maken van de kinderen, van het hele gezin. Van mama met de kinderen van papa met de kinderen van de kinderen elk los en van de kinderen samen. Het is maar net wat jullie wens is.

Liefdevolle Herinnering

  • Reportage in de studio.
  • Bestelafspraak om samen de foto's uit te zoeken.
  • Linnen Album 15x15cm ( 6 spreads / 12 pagina's) OF 3 foto's digitaal.
  • Dit kan met het hele gezin. Er worden dan ook losse portretten gemaakt en foto's van het gezin.
  • Er wordt ruim de tijd genomen om de kinderen echt op hun gemak te kunnen stellen.
  • Tijdens de bestelsessie kunnen diverse fotoproducten bij besteld worden. O.a digitale foto's maar ook afdrukken en wandproducten.

Zijn jullie enthousiast geworden?

Maak vandaag nog een afspraak!

Mail of bel!