Fotografie Marjolijn de Graaf

Jullie baby in het ziekenhuis.

Ziekenhuisreportage

Wat fijn dat je deze website gevonden hebt! Je bent hier terecht gekomen omdat je ben verwezen door iemand, of omdat je zelf op zoek bent gegaan. Omdat ik als vrijwillig fotograaf voor Stichting Earlybirds heel regelmatig aanwezig ben in het ziekenhuis, weet ik als geen ander hoe belangrijk foto’s zijn. In deze tijd van zorgen, de rollercoaster waar jullie (de ouders) in zitten met een kindje in het ziekenhuis.

 

Werkwijze

Juist voor deze ouders wil ik een fotoreportage maken. Even een moment gewoon gezin zijn, tijdens de ziekenhuis reportage fotografeer ik een verzorgingsmoment, een knuffelmomentje, gewoon zoals het is. Geen belasting voor jullie baby. Ik focus op de liefde, niet op de apparaten of slangetjes, maar op de liefde tussen jullie en jullie kindje! Even de zorgen opzij. Heel eventjes een leuk momentje in de tijd van zorgen.

Ervaring

Doordat ik als vrijwillig fotograaf voor Stichting Earlybirds werk, kom ik al ruim 7 jaar in het ziekenhuis. Veelal op de NICU, maar sinds mijn ziekenhuisreportages (sinds 2019) ook op de andere afdelingen. Tijdens mijn Kerst minireportages ben ik in het WKZ op ongeveer alle verpleegafdelingen geweest. Ik heb de afgelopen jaren, voor de Kerst, minireportages aangeboden, lees hierover in de blogs.

Kerst 2019 Kerst 2018

Of bekijk foto’s van eerdere reportage om te zien wat je kan verwachten

Reportage Devano Reportage Lilly-Rose 

De reportage van Ayaz 

De reportage van Luuk.

Verblijven jullie in het ziekenhuis omdat jullie kindje vroeggeboren is, dan is er ook de mogelijkheid om via Stichting Earlybirds een kosteloze reportage aan te vragen. Dit gaat via de website www.stichtingearlybirds.nl

Ligt jullie kindje in het ziekenhuis en jullie hebben al eens een kosteloze reportage van de Stichting gekregen, maar jullie zijn weer een groot aantal weken verder en zouden graag foto’s voor de verwerking willen. Neem dan gerust contact op. Dit is dan natuurlijk niet kosteloos, maar valt onder de door mij genoemde ziekenhuisreportages.

Wat kost een ziekenhuisreportage?

Helaas kan ik deze reportages niet kosteloos aanbieden. Maar omdat ik dit gun aan alle ouders, wordt deze reportage voor een heel klein bedrag aangeboden, dit is alleen mogelijk in de ziekenhuizen in de regio Utrecht.

Ziekenhuisreportage

Waardevol voor Altijd

  • Een reportage van ongeveer 1 uur in het ziekenhuis.
  • Alle gemaakte foto's geleverd via www.myalbum.nl
  • Inclusief reis en parkeren

Ziekenhuisreportage

Puur Geluk

  • Een reportage van ongeveer 1 uur in het ziekenhuis
  • Alle gemaakte foto's geleverd via www.myalbum.com
  • Inclusief luxe album 25x25cm ( 20 pagina's / 10 spreads) met bewaarbox.
  • Inclusief Reis en parkeerkosten.

Lieve woorden van ouders

Anne
Ze zijn zoooooo geweldig!! Dit is het allerbeste cadeau dat je me had kunnen geven / überhhaupt kan krijgen. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken!!
Anne
Maaike
Marjolijn heeft voor ons onbeschrijfbaar veel betekent! Van onze vier kindjes heeft ze prachtige, liefdevolle foto's gemaakt die nooit meer over gedaan kunnen worden! Met haar enthousiasme, bescheidenheid, met overall met liefde voor haar vak, zal ik haar altijd aanbevelen.
Maaike
Familie van Wijk
Wat een mooie foto’s en een paar unieke momentjes vastgelegd. Ontzettend lief dat je dit voor ons hebt gedaan! Wij zijn erg blij en de foto’s toveren bij ons een glimlach op ons gezicht.
Familie van Wijk

Ligt jullie kindje in het ziekenhuis?

Bel me gerust, dan plannen we z.s.m. een reportage in.