Fotografie Marjolijn de GraafBedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijf in het zonnetje.

In deze tijd van corona- onrust, schrijf ik deze blog. Ik zet hiermee ook graag andere bedrijven even in het zonnetje, gewoon omdat het kan.

Ik ben natuurlijk gespecialiseerd in het maken van familiefotografie, baby’s heel veel baby’s…. maar dat wil natuurlijk niet zeggen, dat ik geen andere dingen doe. Vandaar deze blog. In deze blog, foto’s die ik gemaakt heb bij Maarssen aan de Kook.

In oktober 2017 opende Maarssen aan de Kook zijn deuren. De dag voor de opening heb ik foto’s van het interieur gemaakt. De dag van de opening heb ik sfeerfoto’s gemaakt. Door de jaren heen ben ik geregeld langs geweest voor foto’s. Sfeerfoto’s tijdens een van de kookworkshops die zij geven. Een keer om het personeel te fotograferen. Altijd op mijn eigen wijze, ik fotografeer zoals het is. Ik mag wel meedenken dat het licht misschien aan een ander tafeltje wat mooier is, dan verplaatsen we de setting als het mogelijk is, maar eigenlijk fotografeer ik het liefst gewoon zoals het is. Dit doe ik tijdens al mijn werk.

De laatste opdracht was al het personeel. Ook zij in hun normale doen en laten. De kok dus in de keuken, de bediening aan het werk. Dit doe ik het liefste. Deze foto’s worden gebruikt op de website, en op sociaal media. Volgen jullie deze Facebookpagina al?

Bij Maarssen aan de Kook kan je diverse kookworkshops volgen, individueel kan je meedoen met een kookworkshop die in de agenda vermeld staat. Als groep kan je zelf een datum kiezen. Er zijn maandelijkse activiteiten in de agenda terug te vinden, waaronder een de populaire Bier en Wijn battle. Verder serveren zij dagelijks Wat de Pot schaft. Een betaalbare maaltijd in het restaurant waar je er voor kan kiezen om niet alleen te eten maar aan te sluiten bij de familie van der Schaft. Niemand hoeft zo alleen te eten.

 

Op dit moment is Maarssen aan de Kook gesloten vanwege de Corona maatregelen, maar ik hoop dat jullie zodra het weer kan, daar eens een kijkje nemen. Er is een leuk terras midden in Maarssen, ze verkopen er ijs. Dus straks even een kijkje nemen als je een lekker stukje gefietst hebt hoort zeker bij de mogelijkheden!

Wil jij ook foto’s laten maken, in jouw bedrijf, gewoon zoals het is, neem dan contact, ik maak een offerte opmaat.