Fotografie Marjolijn de GraafFotografie Marjolijn de Graaf

 

Fotografie Marjolijn de Graaf = Marjolijn

Ik ben Marjolijn de Graaf. Ik heb mij als fotograaf gespecialiseerd in alles rondom het jonge (aanstaande) gezin, voor zwangerschapsfotografie en newborn fotografie, maar ook voor gezin- en familiefotografie, bruidsfotografie, afscheidsfotografie en bedrijfsfotografie kunnen jullie bij mij terecht, ik ben allround fotograaf, met de focus op de mens. Ik ben zelf moeder van twee (pubers) kinderen en getrouwd met Marco.

Ervaring

Ik fotografeer al meer dan 29 jaar bruiloften, maar de laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in alles wat met baby’s te maken heeft. Ik moet eerlijk toegeven dat ik baby-verslaafd ben, ik ben gek op baby voetjes, de geur van Zwitsal en zo kan ik nog wel even doorgaan. Met liefde, fotografeer ik de liefde, in de breedste zin van het woord, liefde voor je partner, liefde voor je kind, het is allemaal prachtig om later terug te kunnen zien, ook te kunnen voelen in de foto’s die ik voor jullie maak. Ik ben als fotograaf aangesloten bij de Master Photographers Netwerk.

Kennis

Ik vind dat je niet zomaar met de baby’s kan werken en heb daarom diverse cursussen gedaan, speciaal voor newborn fotografie, waaronder baby-anatomie en -fysiologie (speciaal voor fotografen). Ook heb ik een certificaat gehaald voor veilig werken met baby’s, voor veiligheid en hygiëne.  Ik heb de afgelopen jaren honderden baby’s gezien en vastgehouden, ze zijn allemaal prachtig en bijzonder, een groot wonder. Als je (net als ik) niet vanzelf zwanger wordt, besef je elke dag weer wat een voorrecht het is, om met dit prille geluk te mogen werken.

———————————————————————————————————————–

Astrid heeft mij geïnterviewd en heel mooi verwoord:

Een veel gehoorde kreet van terugkerende klanten is dat zij aangeven bij Fotografie Marjolijn de Graaf een fotosessie te boeken, maar veel meer dan dat ontvangen, in de vorm van liefde, aandacht en tijd. Dat maakt van haar natuurlijk met recht een trots mens!  Alles wat zij doet, is puur èn echt, niets is gemaakt, Marjolijn is volkomen zichzelf en dat kunnen jullie bij haar ook zeker zijn! 

Marjolijn is meer het no nonsense-type als ik er toch een omschrijving aan zou willen geven. Met heel veel liefde en gevoel legt zij pure liefde op alle leeftijden ter herinnering vast, gewoon de liefde zoals die op dat moment is. Dat is wat ze doet en met heel veel liefde doen kan door de warme en sterke achterban die zij achter zich heeft staan in de vorm van haar gezin, haar grote trots! Vanaf kleins af aan wist Marjolijn al dat zij moeder wilde worden, de liefde voor baby’s en kinderen stroomde toen al door haar aderen. Dat ze zelf veel geduld heeft moeten opbrengen om uiteindelijk ook moeder te mogen worden, heeft uiteraard de nodige emoties met zich meegebracht, maar heeft haar ook nòg bewuster laten leven in haar rol als moeder en haar bewuster gemaakt in haar werk als fotograaf van jonge gezinnen. Marjolijn begrijpt als geen ander dat vertrouwen en wederzijds respect, dè klik, enorm belangrijk is tussen jullie en haar als fotograaf. Daarnaast maakt het dat zij zich heel goed kan inleven in ieder uniek verhaal dat een liefdevol gezin met zich meedraagt. Dit alles zien jullie terug in haar foto’s. Aandacht, tijd, liefde, behulpzaamheid en vertrouwen zijn zomaar een aantal steekwoorden die Marjolijn passen als haar lievelingsjas.

Laat Marjolijn jullie eigen unieke momentje vangen met haar fotocamera, het zal een herinnering worden om te koesteren. Zij staat te popelen om jullie te ontmoeten en dat is nu vast wederzijds!?

Een warme groet,
Astrid by Labor of Love | Onder woorden

———————————————————————————————————————–

Bekijk mijn werk en maak een afspraak!

Kijk gerust rond op mijn website om een idee te krijgen van mijn werk. Bekijk mijn foto’s, lees de informatie en bepaal of mijn stijl van fotografie en mijn persoonlijke en relaxte aanpak jou aanspreekt. Zie ik jou ook eens voor mijn camera?

 Maak nu een afspraak!

Lieve groet, Marjolijn

Jullie VAK fotograaf voor de regio Utrecht!