Fotografie Marjolijn de GraafCakesmash

Jullie kindje wordt 1 jaar, tijd voor zijn of haar cakesmash foto’s! Kom je ook naar de fotostudio in Utrecht?

Lees verder

Trouwen

Ik vind het belangrijk dat het klikt, natuurlijk ga je met de bruidsfotograaf in gesprek waarvan de foto’s je aanspreken. En wellicht lees je al een tijdje mee op social media, zodat je een bepaald beeld hebt bij de persoon / de trouwfotograaf.

Lees verder

Zwanger

Je telt de weken, die worden maanden en voor je het weet is het zover, HET moment dat jullie je baby voor het eerst in de armen kunnen sluiten.

Lees verder

Newborn Lifestyle

Tijdens een newborn lifestyle reportage fotograferen we zoals het is, we poseren een klein beetje, omdat we het mooie licht opzoeken, maar verder fotograferen we zoals het is, bij jullie thuis.  Lifestyle fotografie draait om de herinnering zoals het “echt” was.

Lees verder

Newborn fotografie in de studio

Ze zijn zo snel groot… Deze eerste prille periode in het leven van jullie kindje is heel kostbaar en gaat veel te snel voorbij. Echt een moment om vast te leggen voor later met newborn fotografie!

Lees verder

Familie

Willen jullie als gezin een mooie fotoreportage? Wat ontzettend leuk! Voor een gezinsreportage ga ik graag naar een leuke buitenlocatie. We overleggen wat jullie leuk vinden, in het bos, aan het water, of strand of misschien zelfs een speeltuin of kinderboerderij.

Lees verder