Fotografie Marjolijn de Graaf

Cakesmash

Bijna 1 jaar, dan is het tijd voor een Cakesmash reportage!

Jullie kleine meisje of jongen wordt bijna 1 jaar, dat is natuurlijk een leeftijd om te vieren!  En wat is er dan leuker, om dan mooie foto’s te laten maken van jullie kindje met een mooie taart in een feestelijke setting. Even een momentje vastleggen van de kleine. Deze fotoshoot wordt de cakesmash genoemd. En is reuze populair bij jonge ouders.

 

Hoe verloopt de cakesmash reportage?

Voor de cakesmash fotoshoot komen jullie met jullie kindje naar de fotostudio in Utrecht. Behalve een wit rompertje, eventueel een schone luier, hoeven jullie niets bijzonders mee te nemen. Een favoriete snack van jullie kindje kan wel handig zijn. Sommige kindjes moeten eerst even wennen, hier houden we natuurlijk rekening mee. Als jullie kindje er klaar voor is, maken we eerst een paar foto’s zonder de taart en daarna met de taart. Deze is niet voorzien van kleurstoffen, maar alleen met een laagje crème. De taart wordt verzorgt door www.sweetvibes-bakery.nl dit hoeven jullie niet zelf te regelen, tenzij jullie kindje een allergie heeft, dan graag vooraf hierover even contact opnemen.  De cakesmash verloopt bij elk kindje anders, sommige beginnen meteen met het snoepen van de taart, andere willen er helemaal niets van weten. Daarom nemen jullie ook wat lekkers mee wat de kleine zeker lekker vind, om ze een beetje om de tuin te leiden ;) Omdat ik met daglicht fotografeer is het vaak veel minder spannend voor de kinderen.

We maken eerst foto’s zonder taart. In de studio is er voor jullie kindje een leuk pakje of jurkje aanwezig. Het is ook super schattig om een eigen knuffeltje mee te nemen. Daarmee is jullie kindje vertrouwd en zal het ook sneller op zijn of haar gemak zijn.

En daarna zetten we de taart neer, dit zal eerst een beetje vreemd zijn en zal mama of papa soms een beetje moeten helpen om het lekkers te vinden.

Maar als ze het eenmaal geproefd hebben….

En sommige kinderen vinden er echt helemaal niets aan…. dat kan gebeuren. Bij Lizzy op de foto’s hebben we wat stukjes brood achter de taart gelegd, die heeft ze heerlijk opgepeuzeld en daar zie je dus helemaal niets van! De setting kleurgebruik en taart is bij elke cakesmash fotosessie hetzelfde, zoals hier getoond op de pagina. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten bij jullie eigen cakesmash reportage!

Wordt jij ook enthousiast als je deze mooie lichte en frisse foto’s ziet?

Neem dan vandaag nog contact op!

Wat kost een cakesmash reportage?

Jullie kindje bepaald hoe de reportage verloopt, we kunnen dus vooraf niet inschatten hoe lang de reportage duurt.
Het pakket hoeft pas gekozen te worden bij de bestelafspraak, je hebt de foto's dan al gezien.

Liefdevolle Herinnering

 • Reportage in de studio
 • Taartje ( wat overblijft mag met jullie mee naar huis)
 • Ontwerp uitnodiging, digitaal aangeleverd.
 • Bestelafspraak om samen de foto's uit te zoeken.
 • Een linnen album 15x15cm met 6 spreads / 12 pagina's.
 • Geen digitale foto's inbegrepen.
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Alles is Liefde

 • Fotoreportage in de studio.
 • Taartje ( wat overblijft mag met jullie mee naar huis).
 • Ontwerp uitnodiging, digitaal aangeleverd + 25 afgedrukte uitnodigingen met enveloppen.
 • Bestelafspraak om samen de foto's uit te zoeken.
 • Luxe album 25x25cm 15spreads / 30 pagina's met een bijpassende bewaardoos.
 • Alle digitale foto's geleverd op bijpassende USB-stick
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Lieve woorden van ouders

Zijn jullie enthousiast geworden?

Maak vandaag nog een afspraak!

Mail of bel!