Fotografie Marjolijn de Graaf

Ziekenhuis

Onzekerheden en zorgen. Deze tijd in het ziekenhuis zet jullie leven even stil. Wellicht kan ik wat voor jullie betekenen door middel van een fotoreportage.

Portretten

Deze pagina kan nog niet gevuld worden, omdat er in de nieuwe studio andere achtergronden zullen zijn. Nog even geduld dus…..

Familie

Willen jullie ook heerlijk ontspannen foto’s laten maken? Samen een leuke wandeling maken, met opdrachtjes en vragen. En op de foto gaan wordt opeens leuk. Ik neem de uitdaging graag aan!

Geboorte

Geboortefotograaf Utrecht, voor jullie geboortereportage. De liefde, met liefde vastgelegd!

Newborn Lifestyle

De details van het babykamertje, het knuffelen met papa en mama, in het eigen wiegje, jullie mobiel boven de box. De kleine details, een handje, een voetje, de borstvoeding, zo speciaal.

Newborn studio

Geposeerde newborn fotografie in de studio in Utrecht. Jullie kindje tussen de 8 en 18 dagen oud, op een pure manier licht en fris gefotografeerd.

Zwanger

Wat is er mooier dan dit belangrijke moment in je leven vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsreportage. Jij bent schitterend en uniek, jouw buik daar groeit jullie kindje in.

Trouwen

Ik vind het belangrijk dat het klikt, natuurlijk ga je met de fotograaf in gesprek waarvan de foto’s je aanspreken. En wellicht lees je al een tijdje mee op social media, zodat je een bepaald beeld hebt bij de persoon / de fotograaf.