Fotografie Marjolijn de GraafBorstvoeding

Eventjes tijd nemen voor jou en je kindje, borstvoeding sessies zijn er voor om deze bijzondere tijd vast te leggen.
Het voeden van je kindje is iets wat eindig is, waardoor het zo waardevol is om vast te leggen.

Lees verder

Familie

Willen jullie ook heerlijk ontspannen foto’s laten maken? Samen een leuke wandeling maken, met opdrachtjes en vragen. En op de foto gaan wordt opeens leuk. Ik neem de uitdaging graag aan!

Lees verder

Newborn Lifestyle

De details van het babykamertje, het knuffelen met papa en mama, in het eigen wiegje, jullie mobiel boven de box. De kleine details, een handje, een voetje, de borstvoeding, zo speciaal.

Lees verder

Newborn studio

Geposeerde newborn fotografie in de studio in Utrecht. Jullie kindje tussen de 8 en 18 dagen oud, op een pure manier licht en fris gefotografeerd.

Lees verder

Portretten

Pure portretten, gemaakt met daglicht. In de studio nemen we echt even tijd om een ontspannen sfeer te creëren.

Lees verder

Trouwen

Ik vind het belangrijk dat het klikt, natuurlijk ga je met de fotograaf in gesprek waarvan de foto’s je aanspreken. En wellicht lees je al een tijdje mee op social media, zodat je een bepaald beeld hebt bij de persoon / de fotograaf.

Lees verder

Ziekenhuis

Onzekerheden en zorgen. Deze tijd in het ziekenhuis zet jullie leven even stil. Wellicht kan ik wat voor jullie betekenen door middel van een fotoreportage.

Lees verder

Zwanger

Wat is er mooier dan dit belangrijke moment in je leven vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsreportage. Jij bent schitterend en uniek, jouw buik daar groeit jullie kindje in.

Lees verder