Fotografie Marjolijn de GraafZwanger

 

Portfolio Zwangerschapsfoto’s

Wat is er mooier dan dit belangrijke moment in je leven vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsreportage. Jij bent schitterend en uniek, jouw buik daar groeit jullie kindje in. En dat is zeker iets om trots op te zijn!  Gun dit jezelf, iedere vrouw is prachtig! We hebben drie mogelijkheden, bij mij in de studio ( in Tienhoven), bij jullie thuis, of een mooie buitenlocatie.

 

In mijn daglicht studio, kunnen we in prachtig licht een mooi schilderachtig beeld creëren, die als echt kunstwerk kan pronken bij jullie thuis aan de muur! Mijn studio is gevestigd in Tienhoven ( Stichtse Vecht)

Buiten ga ik graag naar het bos en duinen van de Soesterduinen, of naar de heide in het bos bij Hilversum. Maar midden in de binnenstad van Utrecht is zeker ook mogelijk! We overleggen wat voor jullie de mooiste plek is.

 

Of heerlijk gewoon bij jullie thuis? Gewoon lekker jezelf zijn… alles is mogelijk!

 

Reserveer nu jouw plekje in de agenda!

 

Sandra
Ik heb een zwangerschaps fotoshoot gedaan met Marjolijn in de jurken. De foto's zijn erg mooi geworden. In het begin voelde het wat ongemakkelijk om te poseren, maar Marjolijn stelde me op mijn gemak door haar rustige en positieve benadering.
Sandra
Sanne
Een gezellig avond gehad in de Soesterduinen waar mooie foto's uit voort zijn gekomen!
Sanne
Annemarie
? wat gaaf! Echt super mooi. we zijn zo blij dat we jou hebben gekozen als onze fotograaf. Echt gaaf! (Dit was de reactie na het zien van de eerste preview)
Annemarie

Een zwangerschapsfotoshoot boeken?

Je buik is het mooiste rond 32 / 36 weken.