Fotografie Marjolijn de GraafZwanger

Zwangerschapsfotografie

Je telt de weken, die worden maanden en voor je het weet is het zover, HET moment dat jullie je baby voor het eerst in de armen kunnen sluiten. Natuurlijk wil je deze bijzondere periode nooit vergeten. En wat is er dan mooier dan dit belangrijke moment in je leven vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsreportage. Waarom zou je alleen vol trots de foto’s van de echo’s laten zien en in een fotoboek plakken, jouw zwangere buik is ook schitterend en uniek. Daar groeit jullie kindje in. En dat is zeker iets om trots op te zijn!  Gun dit jezelf, iedere vrouw is prachtig!

Werkwijze

Jouw zwangere buik is het mooiste tussen week 32 en 36 van je zwangerschap. Je kunt alleen op de foto maar natuurlijk ook met je partner. En als het niet je eerste kindje is, dan is een reportage op locatie of bij jullie thuis met de grote broer(s) of zus(sen) ook extra leuk.  We kunnen in de omgeving van Utrecht op zoek naar een mooie buitenlocatie, maar het kan ook bij jullie thuis. We maken een prachtige blijvende herinnering aan deze zo bijzondere tijd!  Een knuffeltje wat jullie al gekocht of gekregen hebben kunnen we tijdens de reportage ook gebruiken.

 

Bij jullie thuis maken we foto’s van jullie samen en van jou alleen,  eventueel met de broertjes en zusjes, foto’s op de babykamer, of de kamer van papa en mama en bijvoorbeeld foto’s lekker op de bank in de woonkamer. Als we samen op pad gaan in de natuur, maken we een mooie liefdevolle reportage samen met papa of aanstaande papa en de natuurlijk ook met de andere kinderen. Ik ga graag naar het bos in Hilversum of bijvoorbeeld het Maximapark of de Soesterduinen. We maken daar samen een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd.  De voorbeelden van alle type fotografie vind je op de portfoliopagina.

Kledingtips

Lichte kleding in naturel tinten. Zonder drukke opdruk. Een blouse of vestje dat open rond de buik gedragen kan worden. Een hemdje met een kantje, rekening houden dat er een bh bandje in het zicht kan zijn.

 

Portfolio zwangerschapsfotografie

Wat kost een zwangerschapsreportage

Je kunt kiezen voor diverse pakketten. Jullie maken pas een keuze voor het pakket, als jullie de foto’s gezien hebben, tijdens de bestelsessie. Vooraf hoeft er niet betaald te worden, geen aanbetaling. Pas na de bestelsessie.

Tarieven zijn exclusief reiskosten 0,40ct. p/km vanaf 3612BV, eventuele parkeerkosten of entreekosten.

Liefdevolle herinnering

 • Reportage. Bij jullie thuis, in de studio of op een buitenlocatie.
 • Een harmonicaboekje.
 • Er zitten verder nog geen digitale of producten in de prijs inbegrepen.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.

Waardevol voor altijd

 • Reportage. In de studio, bij jullie thuis, of op een buitenlocatie.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Alle foto's digitaal geleverd, zonder logo in groot formaat via myalbum.nl
 • Linnen album 20x20cm met 10 spreads (20 pagina's)
 • Extra spreads voor het album kosten €15,00 per stuk.
 • NIET INCLUSIEF zijn reis- parkeer of entreekosten.
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Lieve woorden van klanten

Judith
Jeetje Marjolijn, echt heel gaaf. Ik ben eigenlijk nooit zo van 'zwangerschapsshoots', maar dit vind ik toch wel heel bijzonder ? Dank je wel!
Judith

Een zwangerschapsfotoshoot boeken?

Een zwangerschapsreportage kan bij jullie thuis gemaakt worden, in de studio, maar ook op een buiten locatie in de regio Utrecht.