Fotografie Marjolijn de GraafBorstvoeding

Borstvoeding

Borstvoeding

Via een post op Facebook van ‘Borstvoeding en meer’ werd ik geattendeerd op een oproep van Marjolijn. Ze schreef op zoek te zijn naar ‘modellen’ met wie ze haar nieuwe studio kon uittesten, o.a. voor portfolio foto’s van borstvoeding.

Op 16 februari ben ik bevallen van ons derde kindje, een prachtige meisje genaamd Milou. Na een heftige kraamweek zijn we naar ons nieuwe huis verhuisd toen Milou 10 dagen oud was. Het kraambezoek hielden we af tot we verhuisd zouden zijn. Toen we eenmaal een beetje gesetteld waren in ons nieuwe huis en toe aan bezoek, werden de Corona maatregelen afgekondigd. Vanaf dat moment staat mijn zwangerschapsverlof voornamelijk in het teken van haar grote broer en zus die niet naar school kunnen ?

Waardoor ik minder tijd voor Milou heb dan ik graag zou willen in deze eerste weken/maanden van haar leventje. En hoe fijn het ook is dat ik nu met verlof ben (geen idee hoe we deze periode aan hadden moeten pakken met 3 kinderen thuis en allebei druk met werk…) het betekent ook geen baby massage, geen baby yoga, niet de hele ochtend samen knuffelen, geen wandelingen naar een koffie tentje enzovoort. Niet het einde van de wereld maar wel heel jammer. 

Toen ik de oproep van Marjolijn voorbij zag komen leek dat me niet alleen leuk om te doen om Marjolijn te helpen aan wat mooie foto’s voor haar portfolio, maar ook een mooi moment om samen met Milou iets leuks te doen en daar een blijvende herinnering (lees: foto’s) aan over te houden. 

De foto’s zijn prachtig geworden waarbij het geen enkel probleem was om de 1,5 meter afstand tussen ons en Marjolijn te hanteren. Het was even zoeken naar de manier om de juiste poses te vinden omdat ik Milou op de juiste manier neer moest leggen, maar dit ging uiteindelijk prima. De sfeer in de studio is ongedwongen en rustig en de locatie is goed bereikbaar. Marjolijn is een prettig persoon, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde, en een top fotograaf! Ik ben super blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden om in deze rare tijden even heel bewust tijd te nemen voor jezelf en je kindje met als resultaat een geweldige foto reportage. 

Meer informatie? Neem dan even contact op!