Fotografie Marjolijn de Graaf



De trouwdag van Bryan en Simone.

De trouwdag van Bryan en Simone.

De trouwdag van Bryan en Simone.

 

Ik mocht als trouwfotograaf in de provincie Utrecht, de bruiloft vastleggen van Simone en Bryan. We startte de bruidsreportage in Uithoorn, bij het aankleden van de bruidegom en bij de bruid. Eerst even bij Bryan de details van zijn kleding, en het momentje bij zijn ouders, en daarna naar Simone die nog mooi in de make-up gezet werd door haar moeder, hoe bijzonder is dat! Na het aankleden kwam natuurlijk het grote moment van elkaar voor het eerst zien. Alle gasten stonden buiten te kijken, hoe Simone de deur open deed, voor haar Bryan. En natuurlijk stonden er buren in de straat te kijken en zwaaien.

 

  Onderweg

Onderweg naar de fotolocatie rijden we met een volkswagen busje even langs Opa en Oma, zij hebben ervoor gekozen deze dag niet aanwezig te zijn omdat dit verstandiger is voor hun gezondheid. Wat een waardevol moment bleek dit te zijn. In de stromende regen stonden we daar voor de deur. Wat waren opa en oma trots!

 

 

Fotolocaties

We hadden vooraf een locatie uitgezocht voor eventueel binnen foto’s te kunnen maken, want je weet natuurlijk nooit in Maart wat te verwachten in Nederland met het weer. Gelukkig maar, want het was echt heel nat! We gingen naar het Spoorhuis in Uithoorn  Wat een leuke locatie is dat! Een heel gezellig restaurant met allemaal oude details. En je kunt er ook een nachtje slapen als je zou willen.

 

 

En nog even eventjes kort buiten gefotografeerd natuurlijk. Even met wat vraagjes en kleine opdrachtjes een ontspannen sfeer gecreëerd. Tijdens de fotoreportage proberen we natuurlijk een paar mooie foto’s te maken voor bij opa en oma aan de wand, de echte statische portretten zeg maar, maar niet te serieus. De rest van de dag, ben ik er gewoon bij, en leg ik vast, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Dit was dus voor Simone en Bryan ook het enige moment dat ze echt op de foto “moesten”. De rest van de dag hebben ze gewoon beleefd, en genoten. Natuurlijk zaten er nog wel spannende momenten bij, maar niet omdat ik als trouwfotograaf van alles van hun vroeg. De trouwreportage is daardoor ontspannen, en zonder veel moeten.

De plechtigheid.

Na het maken van de trouwfoto’s zijn we voor de plechtigheid, het eten en het feest naar Nieuwer ter Aar gereden. In Hoeve Landszicht stonden de familieleden ons al op te wachten. Een hele mooie en warme locatie, landelijk en gezellig. Simone en Bryan hadden ervoor gekozen om na de taart en het diner de officiële plechtigheid met alle avondgasten te doen. Een liefdevol Ja werd uitgesproken,  ze zijn nu officieel man en vrouw. Ze werden getrouwd door Calista, zij was de Babs en zoals zij zelf zegt “Mijn werkgebied is daar waar het feest is. ” Een mooie plechtigheid, in bijzijn van alle gasten.

De openingsdans.

En een mooie trouwdag wordt natuurlijk afgesloten met een openingsdans, om daarna het feest in volle gang te vieren. Lieve Bryan en Simone, bedankt dat ik jullie dag mag laten zien, ik wens jullie heel veel geluk! En bedankt dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn!

 

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen voor jullie bruiloft?

Neem dan meteen contact op! 

 

**AVG/ Privacy: De foto’s en het verhaal is met toestemming van het bruidspaar geplaatst, mocht jij op de foto staan, en je vind dat toch niet prettig, stuur mij even berichtje, met een printscreen, dan verwijder ik hem z.s.m.