Fotografie Marjolijn de GraafFamilie reportage

Familie reportage

Familie reportage in Hilversum

Familie reportage met opa en oma

Wat is het toch fijn om klanten vaker voor de lens te hebben, deze familie trof ik op veel verschillende manieren al vaker voor de lens, maar nooit eerder met zijn allen te gelijk. Ze zijn niet zo van Social Media, maar gelukkig voor mij, mag ik er wel een blog over schrijven en beelden op mijn website tonen. We stelde de reportage al eens uit, tot het baby’tje van één van de zussen geboren was. Maar ook nu zal de familiereportage eind van de zomer weer niet compleet zijn, want dan krijgen deze opa en oma er weer een kleinkind bij.

Ik spreek af op 20 april zaterdagochtend om een gezellige wandeling te maken, op mijn favoriete plek, een week eerder is er een heidebrand geweest in Hilversum, en ook bij de korte Soesterduinen, maar mijn plekkie gelukkig niet.

Omdat ik de familie al ken is het een fijne ontmoeting en natuurlijk even bijkletsen. Op mijn aanraden zijn opa en oma ook mee, ze twijfelde eerst even, maar na en tijdens de reportage snapte ze echt wel waarom ze mee waren, want voor de kleinkinderen, maar ook voor iedereen die mee was, is er een herinnering gemaakt. Het is niet alleen foto’s maken, het is herinneringen maken. Dat maakt mijn werk zo bijzonder. Met de hele familie samen naar het bos, tijdens de wandeling kwam er een tas met koffie en wat lekkers, een korte picknick, om alle kinderen te vermaken een super goed idee. We hadden een beste uitdaging met 7 kinderen, waarvan 2 baby’s. En 3 peuter / kleuters. De eerste foto die ik jullie laat zien, zegt al genoeg over de rest van de reportage ;) Een beetje gekkigheid kan best!

En de laatste foto vond ik zo leuk, zij waren op de dag van de reportage 7 jaar getrouwd. Twee kindjes verder en een derde opkomst! Heel veel geluk voor jullie! En natuurlijk voor de rest van de familie ook!

Een paar foto’s in deze blog, ik zou natuurlijk veel meer foto’s willen laten zien, maar ik moet de hele serie nog bewerken, en selecteren, ik maakte bijna 1.000 foto’s deze ochtend…. gekke werk, maar al die lieve snoetjes van de kinderen, dan blijf je fotograferen, dus nog even geduld voor de familie om alle beelden te bekijken!

Denk jij na het zien van deze beelden, dat wil ik ook? Lees dan snel de informatie, en mail me voor een boeking!