Fotografie Marjolijn de GraafFotoshoot Soest

Fotoshoot Soest

Wat een fijne dag!

Het was al een poos geleden sinds ik Marjolijn voor het laatst had gezien. Ik denk dat dit tijdens de kerst foto sessie is geweest in 2020. Marjolijn ken ik inmiddels al een poos, en we hebben veel contact momenten gehad. Het was ontzettend fijn om haar weer te zien voor de lifestyle reportage.
We begonnen met een kopje koffie, waarbij Marjolijn wat instellingen op haar camera deed. Hier zijn al wat leuke foto’s gemaakt. De jongste, Stefan, die wat schuim van mijn cappuccino wilt drinken. Matthijs die even komt knuffelen. Erg leuk om terug te zien, en ik denk dat de foto’s met de jaren alleen maar waardevoller worden. Want hoe vaak maak je nou foto’s van een gewone zaterdag ochtend? Voor je het weet zijn de kinderen alweer een stuk groter en vraag je je af hoe zo’n dag er ook alweer uitzag. Want hetgeen wat nu alledaags lijkt, en je soms haast vergeet te beleven, is over een tijdje weer heel speciaal.
Het leukste moment vond ik toen we naar buiten gingen, met de prachtige herfst kleuren, lekker spelen in de speeltuin. Een knuffel en een kus hier, springen daar, spelen, lachen, en van de glijbaan. En een stel prachtige foto’s met z’n drietjes, toch een beetje geposeerd maar wel spontaan. Ik geniet er van als ik de foto’s van mijzelf en de kinderen terug kijk.

Lieve Marjolijn, bedankt dat je ons weer zo mooi in beeld hebt gebracht. Waar ik het soms best miste om foto’s van ‘ons drietjes’ te hebben, hebben we nu mooie herinneringen op beeld. Dank! En voor iedereen die denkt, nee, lifestyle is niks voor mij want ik heb geen ‘perfect huis’… laat het los. Het is zo als het is, en als dat bij je hoort is het helemaal prima ;)

 

 

Wil jij meer weten over deze vorm van fotografie, neem gerust contact met me op! De maand december loopt er nog een aanbieding! Contact