Fotografie Marjolijn de GraafKerstspecials

Kerstspecials

 Kerstspecials!

Het duurt nog even, maar we hebben er al weer helemaal zin in Kerst!

Speciaal voor de Kerst ga ik weer fotoshoots inplannen. Ik heb heel veel uitgeprobeerd qua settings en achtergronden, alle kerstspullen van thuis mee naar de studio, de boom opgezet, maar dat was het niet…. niet voor mij…

Daarom licht, fris, puur en liefdevol, romantische sfeer, met de focus op de lieve gezichtjes. Licht (room) witte  setting, kleding wit of bijna wit, met alleen een kerstmuts. Superlief en schattig! Andere keuze is met lichte houten toevoegingen, onder andere de letters X-MAS deze zijn er in wit en hout en een houten trappetje en een houten ster. Helemaal puur natuur is ook een mogelijkheid.

 

Want de kinderen hebben natuurlijk niet meer nodig dan hun eigen schattigheid, met eventueel een kerstmuts!

 

 

Met hun eigen knuffeltje mag natuurlijk ook! Want als de kinderen helemaal op hun gemak zijn, dan zijn ze op hun leukst.

 

Werkwijze Kerstspecials

Van 24 oktober tot en met 30 oktober is het mogelijk om een Kerstspecial shoot te boeken. Ik maak een afspraak met een tijdslot van 1 uur. Deze tijd hebben we echt niet helemaal nodig, maar ik wil graag aandacht en tijd geven aan alle kinderen dit komen voor de special. En ook voor de ouders het gevoel geven dat we tijd hebben. Sommige kinderen moeten even “ontdooien” en even wennen. Andere kinderen stuiteren meteen door de studio, alles is normaal, maar door de tijd te nemen, is ook alles goed. Het moet voor iedereen die naar mijn studio komt relax voelen, dat is voor mij het belangrijkste. En dat kan door een ruime tijd in te plannen. We maken een serie foto’s in de door jullie gewenste setting. Deze foto’s worden bewerkt en binnen 7 dagen ontvangen jullie een door mij ontworpen digitale kerstkaart. Deze kan je gebruiken voor social media, voor whatsapp op welke wijze jij je kerst wens wilt rond sturen. Maar het digitale bestand wat je geleverd krijgt kan ook geprint worden. Dit kan ik voor je verzorgen. Maar je kan dit ook zelf doen. Vooraf geef je een stijl voorkeur aan voor de opmaak, met jullie eigen persoonlijke tekst, en ik maak de kaart, deze mag 1 keer aangepast worden mocht het niet helemaal naar je zin zijn. Er zijn diverse voorbeelden aanwezig in de studio om een goed idee te krijgen van jou persoonlijke smaak, zodat de opmaak ook bij jou past!  Voor meiden heb ik in de studio jurkjes in vele maten, die mogen jullie gewoon gebruiken, voor jongens is een wit t’shirt of blouse met een spijkerbroek al super leuk.

 

 

Kosten Kerstspecials

Fotoshoot van max. 1 uur

Tijd en creativiteit die nodig is om de foto’s te bewerken.

Tijd voor de opmaak van de digitale kerstkaart

En de foto kaart in groot formaat digitaal.

€50,00

Wil jij ook foto’s van deze serie los bestellen of als afdruk, dan is dat zeker ook mogelijk. We plannen dan een bestelsessie in.

 

Ontwerp Kerstkaart

 

De opmaak van de digitale kerstkaart kan op diverse manieren, we kunnen een collage maken of we kunnen 1 foto gebruiken, daarin mogen jullie zelf een keuze maken. Wat heel fijn is aan het maken van een eigen kaart, dat je niet alle kaarten hoeft te schrijven, en dat je zelf een wens mag bedenken en je het dus heel persoonlijk kan maken.

 

 

Een een hele serene eenvoudige opmaak is natuurlijk ook prachtig!

 

Er is een week gepland voor de shoots, en de eerste boekingen zijn al binnen, dus als je wilt boek dan vandaag nog jouw kerstspecial!