Fotografie Marjolijn de GraafLekker taartje

Lekker taartje

Cakesmash, maar dan anders.

 

Mama liet mij foto’s zien van een cakesmash en die vond ik zo leuk dat ik dat ook wilde doen. Het leek me zo leuk om een keertje met mijn handen taart te eten en gewoon een hap uit de taart te nemen. Mama zei dat ze het ging vragen aan Marjolijn en ik vroeg elke dag of ze het al aan Marjolijn gevraagd had. Opeens zei mama dat het geregeld was en was ik heel blij. Ik had de dag van de cakesmash er heel veel zin maar het was ook wel een beetje spannend. De taart was zo lekker dat ik er een beetje teveel van gegeten heb. Ik hou van Harry Potter en vond de Harry Potter dingen heel leuk.

 

Dit is wat Marit voor mij schreef, over haar eigen cakesmash! Ik werd al gewaarschuwd door Sweet Vibes, zij leveren de taarten voor mijn shoots, dat er wel kleurstoffen zouden zitten in deze zwarte taart. En dat hebben we geweten…. wat een zwarte handen en tanden kreeg Marit. Ik zelf kies NOOIT meer voor een taartje met zoveel kleurstoffen! Maar voor dit thema moest het wel.

Wat doe je als mama ook bijna jarig is? Nou dan doet ze gewoon even gezellig mee!

We hebben Marit gewaarschuwd als je teveel eet, wordt je er ziek van, maar het was zo lekker dat ze doorging!

Helaas dat ze in de avond er toch misselijk van was geworden!

Het was een leuke en bijzondere cakesmash, op naar de volgende jarige!

 

  • De oma en opa van Marit

    Erg leuke serie geworden, ook wij, de oma en opa, hebben van een stukje van de taart gekregen en gegeten. Daarna natuurlijk ook zwarte lippen en tongen gekregen, gelukkig niet zo erg als Marit en onze dochter. We hebben ook genoten van het enthousiasme van Marit over de fotoshoot, toen ze de taart kwamen brengen.