Fotografie Marjolijn de GraafLichtpuntjes voor Kerst

Lichtpuntjes voor Kerst

Gewoon omdat het goed voelt, heb ik ook dit jaar weer Lichtpuntjes gegeven aan de ouders in het WKZ, ouders waarvan de baby tijdens de Kerst in het ziekenhuis verblijft. Een lichtpuntje in de vorm van een minireportage, waarvan de foto’s gratis gelevert worden aan de ouders. Van een groot deel van de ouders mag ik een foto delen. Vandaag heb ik 22 reportages gemaakt, waarvan 2 tweelingen. Ik ben van 10uur tot 15.30uur wezen fotograferen, daarna even een uurtje rust genomen, eten gekookt voor het gezin en weer achter de computer gekropen, om zo snel mogelijk de foto’s naar de ouders te kunnen sturen, het is tenslotte voor de Kerst.

Op het moment dat ik dit schrijf zijn alle beelden ( ruim 700 foto’s ) uitgezocht en bewerkt en staan klaar om via wetransfer naar de ouders te versturen, nadat deze blog klaar is, want dan kan ik de blog nog even met de link meesturen, zodat de ouders, die allemaal nog in de rollercoaster van zorgen en onzekerheden zitten, op een makkelijke manier ook de blog vinden en lezen.

Wat trof ik vandaag aan? Weer veel pittige verhalen, waarvan ik soms denk, zitten jullie er altijd op te wachten, de foto’s zijn vaak al heftig genoeg. Ik kies ervoor om de verhalen vandaag niet te vertellen.

Brand eens een kaarsje, wees meer dan dankbaar met wat je hebt. Sta eens stil bij een ander. Geef mijn lichtpuntjes door, op een manier die bij jou past. Het is namelijk heel fijn om wat voor een ander te kunnen doen. Ik ga morgen nog een dagje naar het ziekenhuis, om op een aantal andere afdelingen nog meer lichtpuntjes te geven.

Lees jij deze blog, en zou je ook graag een fotoreportage in het ziekenhuis laten maken? Neem dan even contact met mij op, in de regio Utrecht, kan ik voor een zeer gereduceerd tarief een ziekenhuisreportage voor je maken. Via mail info@fotografiemarjolijn.nl kan ik je hier meer informatie over geven.

Lieve groet, Marjolijn