Fotografie Marjolijn de GraafLifestyle Newborn De Meern

Lifestyle Newborn De Meern

Te mooi om niet te laten zien!

Natuurlijk begrijp ik als ouders niets hebben met social media, of niets willen op social media. De moeder ( en bonus moeder) van deze jongens snapte heel goed, dat deze “Te mooi om niet te laten zien” zijn.

Daarom deze blog over de lifestyle newborn reportage van Tijme.  Genieten jullie mee van de mooie, lieve foto’s?  Tijdens de reportage die thuis gemaakt wordt, pakken we altijd “geposeerde” momentjes mee op het grote bed van papa en mama, maar leg ik ook de details vast die je op een later moment wilt herinneren.

 

Tijdens de bestelsessie was het moeder Simone die zei:” de foto’s zijn fantastisch”.  Tijdens de bestelsessie, waar meer dan 200 foto’s getoond werden, koos zij maar liefst 94 foto’s voor in het album.  Kijk daar doen we het voor!

Willen jullie ook een lifestyle reportage laten maken van jullie kleine wondertje, maar je bent bang dat je te laat bent met boeken? Wist je dat er helemaal geen leeftijd aan lifestyle reportages zit, dus mail snel om een reportage bij jullie thuis te laten maken!

Lieve groet, Marjolijn

Dit zijn een paar bladzijde uit het newborn album, zoals deze geleverd wordt bij een reportage.