Fotografie Marjolijn de GraafMeester Ruud

Meester Ruud

Gezinsreportage met Meester Ruud.

Ik mag jullie de foto’s laten zien van de gezinsreportage van Meester Ruud. Ruud is meester op de school van mijn eigen kinderen, mijn zoon kreeg kort les van hem, maar mijn dochter heeft maar liefst 3 jaar les gekregen van hem. Met veel geduld heeft hij haar echt laten groeien. Ik vind het heel fijn hoe hij dit heeft gedaan. Om hem daarvoor te bedanken gaf ik hem met zijn gezin een fotoreportage, als dank je wel, op de laatste schooldag. De dag dat Laura overstapte naar groep 5, naar een andere leerkracht.

Best spannend op de foto.

Eerst vond Ruud het best een beetje spannend, niet wetend wat hij ervan kon verwachten. Want ja ik was wel bekend als moeder op school, maar als fotograaf had hij geen idee. We gingen een wandeling maken bij mijn vaste plek. Het bos in Hilversum daar ken ik de mooiste plekjes en maak ik graag een wandeling met mijn klanten. Dus ik vond dat ook leuk om met de meester en zijn vrouw Bertine te doen, die toevallig zelf ook juf is.

Samen wandelen.

De jongste zoon was nog niet heel lang wakker, (wakker gemaakt), en had er nog niet heel veel zin in, totdat hij zijn buikje goed vol had gegeten, toen had ook hij het helemaal naar zijn zin. Wat een heerlijke reportage is het geworden! Doordat we samen wandelen gaat de spanning er een beetje af, de kinderen wennen dan een beetje aan mij. En met kleine opdrachtjes worden er hele ontspannen foto’s gemaakt.

 

Ik maakte voor hen een mooi album, want dat is toch het allerleukste, om samen op de bank te bladeren in een album.

Zoals je op de foto’s kunt zien, was het genieten ten top.  Ruud en Bertine heel veel geluk met jullie mooie gezin!

Meer informatie over gezinsreportages? Kijk snel op deze pagina.