Fotografie Marjolijn de GraafPrachtig zwanger

Prachtig zwanger

Een prachtige tijd, een nieuw leven dat in je groeit, veilig negen maanden, onder jouw hart. Een baby zo welkom, en nog zo vertrouwd dichtbij jou.

Deze mooie tijd kun je helaas niet vasthouden, het gevoel van jullie kleintje in je buik. Hoe mooi is het dan om jezelf een blijvend aandenken cadeau te geven, in een fotoreportage. Een lichaam om trots op te zijn, wat sterk is om een kindje te laten groeien, wat zich voorbereid op de bevalling

Ik heb de jurken een tijdje in de kast gelaten, omdat ik mijn studio gestopt was, maar gelukkig hebben zij ook een nieuw leven gekregen, namelijk als prachtige toevoeging tijdens een lifestyle zwangerschapsreportage bij jullie thuis. Ik heb Sandra gevraagd om de jurken voor jullie te dragen, zodat ik kan laten zien, hoe mooi het is, om dit vast te leggen. Sandra heel erg bedankt voor jouw hulp, dat ik deze foto’s mag delen. Alles is dus met toestemming geplaatst, maar dat zijn jullie natuurlijk wel gewend van mij :)

Wil je meer informatie over het maken van een zwangerschapsreportage neem dan een kijkje op de info pagina, en voor nog veel meer foto’s ook in eigen kleding neem een kijkje op de portfolio pagina.

 

  • Hilda Stofmeel

    Prachtige foto’s en de jurken doen het geweldig bij dit mooie model ! Zo’n reportage wil toch iedereen ?