Fotografie Marjolijn de Graafreview

review

Een review vol met lieve woorden!

Koffie of een luier?

Newborn fotoshoot bij ons thuis in Utrecht 

—————————–
Bij ons thuis neemt Marjolijn uitgebreid de tijd om de kinderen aan haar te laten wennen. Als grote broer en zus beginnen te vertellen hoe trots ze zijn op hun kleine baby broertje, pakt ze haar camera en volgen de eerste foto’s. Alles wordt met zorg vastgelegd.
We zijn zo blij dat de baby er is… je ziet het in onze blikken, glimlachen en knuffels. Onze dynamiek en liefde voor elkaar.
Papa die onze jongste diep in de ogen aankijkt. De kinderen samen. Ook wordt de bruine zachte beer, het ronde bedje en alles wat ik heb uitgezocht toen ik nog zwanger was gefotografeerd.

 

Voor ik het weet zwaaien we Marjolijn uit.
Als ze ons de preview stuurt van de foto’s, komen de eerste tranen van geluk.
Een paar dagen later selecteren we de album foto’s in haar studio in Utrecht. We nemen de tijd, kiezen tussen zoveel moois is niet gemakkelijk. Marjolijn biedt ons koffie aan en een later een luier, want ze kent haar doelgroep van kersverse ouders maar al tegoed :-).
Foto’s maken, dat kan toch iedereen denk je misschien.  Maar het kiezen van de juiste invalshoek, het vangen van emoties, die uitstraling op beeld krijgen die zo typisch mijn kind maakt wie hij is – dat is een gave. Nogmaals bedankt Marjolijn!!
Celina