Fotografie Marjolijn de GraafZwanger en newborn in Hilversum

Zwanger en newborn in Hilversum

Zwangerschapsreportage thuis in Hilversum

Voor een uitbreiding van mijn portfolio materiaal zocht ik naar een geschikt gezin met een mooi licht huis. Ik plaatste daarvoor een oproep op mijn Facebook pagina, en Nienke reageerde daarop, ze had een licht net gerenoveerde jaren 30 woning in Hilversum, je snapt zij had meteen mijn aandacht.

Ik sprak met haar een week later af, op een dag dat ook de andere kinderen thuis waren. Ze waren de dag ervoor getrouwd en het huis was nog mooi versierd met prachtige bloemen en slingers en inderdaad een heel mooi en lichte woning.  Altijd een cadeautje voor een fotograaf! Het grote voordeel van een lifestyle fotoreportage is dat we het bij jullie thuis doen, jullie eigen huis als achtergrond, je eigen met zorg uitgezochte interieur doet prachtig mee. Een echt persoonlijke reportage volgt daaruit.

Omdat het voor mijn portfolio was, mag ik alle beelden met jullie delen, zodat ook jij een indruk krijgt wat een lifestyle zwangerschapsreportage inhoud. Nienke en Alexander, heel erg bedankt dat ik bij jullie de reportage mocht maken! En heel veel geluk met jullie prachtige gezin!

Ik kreeg deze reactie van Nienke:

“Wauw! Wat waren wij verrast dat we werden uitgekozen voor een portfolio zwangerschapsreportage met Marjolijn!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijzelf niet heel fotogeniek vind en daardoor niet graag op de foto ga, maar al mijn spanningen verdwenen met binnenkomst van Marjolijn. Ze is een gezellige en warme persoonlijkheid. Ze liet ons wennen aan de camera door gewoon her en der foto’s te gaan maken om haar camera in te stellen en voor ik het wist ging dat al over in de reportage. Marjolijn vroeg ons tussendoor naar onze wensen, maar voelde deze ook zelf haarfijn aan. Een reportage in je eigen huis vonden wij heel fijn. Je voelt je er toch meer op je gemak, je kan makkelijk even van kleding wisselen, kinderen kunnen tussendoor even hun eigen ding doen en hoogzwanger is het toch erg fijn je eigen wc bij de hand te hebben. Maar vooral bij het zien van het eindresultaat waren we zo blij met de locatie van ons eigen huis. Al die mooie foto’s gemaakt in ons eigen huis voelde zo warm en persoonlijk! De sfeer die wij voelden op dat moment, komt voor ons echt weer over als we de foto’s bekijken. We hebben ook zoveel mooie reacties gekregen op onze reportage. Elke keer als ik de reportage zelf bekijk voel ik me warm, trots en vrolijk worden. Wat een prachtige herinnering aan deze bijzondere zwangerschap voor later ????

Dank je wel Marjolijn, dat je ons gezin zo mooi, warm en persoonlijk in beeld hebt weten te brengen en de sfeer zo goed hebt weten vast te leggen in een tijdloos album!”

____________________

Een paar weken later mocht ik weer naar Hilversum, dit keer voor de newbornreportage van zoon Xavi. Ook van deze reportage mag ik wat foto’s met jullie delen, kijken jullie mee?

  • Terugblikken 2018 - Fotografie Marjolijn de Graaf

    […] Een aantal gezinsreportages, een newborn-reportage, zwangerschapsreportages. […]