Fotografie Marjolijn de GraafBruiloft van Sabine en Kenny.. de preview..

Bruiloft van Sabine en Kenny.. de preview..

Lieve Sabine en Kenny,

Wat een mooie dag hebben we met elkaar gehad, 10 september 2023 heel erg warm, maar zo mooi.. ook ik heb een traantje gelaten. Na de newbornshoot van al jullie jongens mocht ik nu ook de bruiloft fotograferen en wat was die mooi! 2800 foto’s om in te laden in de computer… en wat kies je dan om te laten zien. Sabine laat me nog even weten dat haar moeder zo graag wat online zet, maar ja… waar is die ene foto van het bruidspaar met de ouders… dat is zoeken en tijdens dit zoeken kom ik al zoveel moois tegen.. En wat ga je dan laten zien, en alleen op socials? Of zal ik… ja.. ik doe het… ik maak er vast een mooie blog van. Dan kan ik ook wat vertellen bij deze foto’s. Want bij het aankleden en makeuppen van jou Sabine stond je moeder zo mooi je hand vast te houden.. deze foto… zucht wat zijn jullie lief… en de blik die je vader werpt als met je jurk van de trap afkomt…. dit wil je toch…

En de jongens allemaal moesten zij natuurlijk mooi aangekleed, gelukkig waren daar Jade en Loïs om te helpen. En kleine Simon die pas nog een keertje bij mij op de foto is geweest, was even bezig gehouden door andere opa. Allemaal mooi aangekleed nog even gauw op de foto voordat ze naar mama gingen… die ondertussen dus helemaal aangekleed was, geholpen door haar moeder, en stond te wachten midden in de natuur. Het moment zou even van hun twee zijn, niemand erbij… nou ja… niemand, de fotograaf en de videograaf die wel natuurlijk..

En daarna de emotie werd groot… even ontladen. En door….  de jongens mochten ook bij mama kijken. Sabine was nieuwsgierig naar de foto’s van de ceremonie en de locatie. En dat is te begrijpen want ook daar alles tot in de puntjes goed verzorgt.

En lieve Sabine & Kenny, dit is pas een stukje van een prachtige dag… met nog veel meer mooie en lieve momenten.. maar ik heb echt meer tijd nodig om al dit moois uit te zoeken en te bewerken… er volgt dus nog veel meer….Op verzoek al een paar beelden gewoon omdat je dat graag wilde zien Sabine….

Nu zijn jullie op huwelijksreis. Geniet van elkaar..

 

Liefs Marjolijn

 

Trouwen jullie in 2024? En spreekt mijn stijl jullie aan? Kijk dan op de info pagina: https://www.fotografiemarjolijn.nl/diensten/trouwen/

 

 

  • Otten,Izaak en Heleen.

    Schitterend

  • Sabrina

    Echt hele mooie waardevolle foto’s! 💖
    Prachtig stel!