Fotografie Marjolijn de GraafTrouwen

Bruidsfotografie

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Ik vind het als fotograaf belangrijk dat het klikt, natuurlijk ga je met de bruidsfotograaf in gesprek waarvan de foto’s je aanspreken. En wellicht lees je al een tijdje mee op social media, zodat je een bepaald beeld hebt bij de persoon / de trouwfotograaf. Maar nog belangrijker is het, dat het daadwerkelijk real live ook klikt. Want ik ben er bij, op jullie belangrijkste dag, als jullie trouwen, jullie trouwdag. De dag die je later wilt herinneren, een liefdevolle en fijne dag, met de mensen om je heen, waar jullie je fijn bij voelen. De daggasten zijn heel bewust uitgekozen, zij zijn speciaal voor je. Juist daarom is het belangrijk dat het klikt. Want ik ben er bij, jullie bruidsfotograaf op jullie trouwdag.

Zijn jullie je aan het oriënteren voor jullie bruiloft? Dan kom ik graag met jullie in gesprek, we bespreken jullie plannen en eventueel vul ik jullie aan met tips over bijvoorbeeld de dagplanning, want na een tig-tal bruiloften kan ik bijna zelf beginnen als wedding planner, kan ik jullie zeker mee helpen denken.

Mijn werkwijze

Ik ben een verhalen verteller, niet alleen in mijn blogs, maar zeker ook in mijn bruidsfotografie, ik vind het belangrijk dat jullie doormiddel van het zien van jullie trouwfoto’s jullie hele dag kunnen herbeleven, de focus ligt dus niet alleen op de mooie foto’s in het park, maar zeker ook op alles wat er daadwerkelijk gebeurd op jullie dag! De tranen bij de moeder van de bruid, de emoties op het gezicht van de vader van de bruidegom. Jullie bruidsmeisje met een dikke snottebel, alles op deze dag wil je terug kunnen zien. Echte momenten, echte herinneringen. Details die jullie zouden kunnen vergeten. Dit alles leg ik op een documentaire manier vast.

Mijn stijl als fotograaf is licht, fris, puur en echt, alleen tijdens de foto’s in het park vraag ik even jullie aandacht door middel van kleine opdrachtjes en vragen wordt dit moment ook veel gemakkelijker, de rest van de dag leg ik voor jullie vast, zonder dat jullie merken dat ik er ben. De dag zoals deze voor jullie geweest is, zie je op de foto’s terug, liefdevol, misschien emotioneel, passievol, met humor, zoals jullie zijn. De spanning in de ochtend is voelbaar. Ook dit is in jullie gezichten terug te zien, de eerste blikken als je voor het eerst de ander ziet. Onbetaalbaar. De aankomst bij de daggasten, verwondering over het mooie bruidspaar. De prachtig aangeklede trouwlocatie, met prachtige bloemen. De naamkaartjes, de zorgvuldig uitgezochte details. Mijn ogen zijn continu aan het rondkijken en aan het observeren, die zakdoek van opa omdat ook hij het moeilijk vindt om niet emotioneel te worden. De bruidskindjes zitten te wiebelen op de voorste rij. De voetjes raken de grond nog niet. Al deze momentjes maken jullie bruidsreportage.

Van het aankleden en de make up tot en met het diner of de openingsdans als dat jullie wens is. Er worden op jullie trouwdag natuurlijk heel veel foto’s maakt, samen zoeken we uit welke we in het album terug laten komen. Deze en alle andere trouwfoto’s ontvangen jullie via www.myalbum.com of  op een USB stick.

Door de nieuwe AVG regels is het helaas niet goed mogelijk om veel van deze soort fotografie online te laten zien, maar tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik jullie offline zeker meer laten zien!

Portfolio bruidsfotografie  en lees de blog over de trouwdag van Simone en Bryan.

Word ik jullie trouwfotograaf in  de regio Utrecht? Maak een afspraak om te kijken of het klikt! Willen jullie meer informatie of een kennismakingsgesprek neem dan even contact op!

Wat kost een bruidsreportage?

Tarief is exclusief reiskosten 0,40ct. p/km vanaf 3612Bv, eventuele parkeerkosten of entreekosten.

Puur geluk

  • Uitgebreide kennismaking met fotograaf, om wensen te bespreken.
  • Gehele dag fotografie, tijden in overleg.
  • Bestelsessie om de foto's samen uit te zoeken.
  • Luxe Album 30x30cm met bijpassende bewaardoos. (30 pagina's / 15 spreads).
  • Extra pagina's €15,00
  • Gehele selectie foto's digitaal geleverd in groot formaat.
  • NIET INCLUSIEF zijn reis- parkeer of entreekosten.
  • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.
Bianca en Marco
Wij zijn altijd heeeeeel blij met Marjolijn!! Of het nu voor gezinsreportage, newborn, portretfoto's, huisdieren of een bruidsfotografie betreft 🤩😍 Er zullen nog vele reportages volgen de komende jaren, en ik raad Marjolijn zeker aan!
Bianca en Marco

Een bruiloftsreportage boeken?

Zullen we een afspraak maken, om kennis te maken?