Fotografie Marjolijn de Graaf

Newborn studio

Newborn reportage in de studio.

Ze zijn zo snel groot… Deze eerste prille periode in het leven van jullie kindje is heel kostbaar en gaat veel te snel voorbij. Echt een moment om vast te leggen voor later met newborn fotografie!

De eerst periode is heel geschikt om mooie foto’s te maken. Meestal slapen baby’s tijdens de newborn reportage gewoon door wanneer ze in verschillende posities gelegd worden om de mooiste foto’s te maken. Ook hebben baby’s dan meestal nog niet zoveel last van krampjes of babyacne.

Al tijdens je zwangerschap boek je de newborn reportage jullie uitgerekende datum komt dan in mijn agenda.  Zodra jullie baby geboren is (binnen twee dagen) mail of bel je mij en plannen we de newborn reportage in. Omdat je vooraf hebt geboekt ben je altijd zeker van een plek in mijn agenda binnen +/-18 dagen na de geboorte om de fotoshoot te plannen. Ik fotografeer vanaf dag acht. Het is belangrijk om samen eerst even tot rust te komen en een weekje te genieten van de kraamzorg!

De newborn reportage

De hele reportage duurt ongeveer 2 uur, ik vind een relaxte fotoshoot heel belangrijk. Dat zie je ook terug in de foto’s die ik maak. Daarom neem ik ook echt de tijd voor jullie en jullie baby. Het ritme van jullie baby staat daarbij centraal. Vanzelfsprekend is er ruimte om tussendoor te voeden, te knuffelen en te verschonen.
Ik ontvang jullie met koffie of thee. Soms moet de baby nog gevoed worden, dan kun je dat natuurlijk eerst doen. Neem wat extra luiers en (indien mogelijk) extra voeding mee, dat kan handig zijn tijdens de shoot.

Foto’s maken

Als de baby lekker rustig is geworden maak ik foto’s in verschillende poses en eventueel met accessoires ( eigen knuffeltje of geboortekaartje). Ik houd van naturel kleurgebruik en pure foto’s. Veiligheid, styling, licht en de poses is waar het om draait bij newborn fotografie. De foto’s maak ik op het bed. Blote kontjes omhoog of handjes onder het kinnetje passen niet in mijn stijl van fotografie. Mijn manier van fotografie is puur, en met weinig echt geposeerde foto’s.

Happy family

Jullie als gezin worden natuurlijk ook vereeuwigd. Foto’s met papa en mama en met grote broer of zus. Vaak zijn deze in de leeftijd dat we nog niet te veel mogen verwachten. Zonder teveel druk lukt het vrijwel altijd om een mooie foto te maken, maar ik doe geen beloftes! Als ik het idee heb dat ik voldoende mooie foto’s heb kunnen maken, stoppen we de shoot.

Daglicht studio, een fijne plek

In mijn daglicht fotostudio  kan ik een fijne sfeer creëren. Het is er lekker warm voor jullie kindje. Alle accessoires zijn bij de hand en er is mooi invallend licht, een fijne plek om te werken!

Portfolio Newborn Studio

Liever de fotoshoot bij jullie thuis? Kies dan voor de

lifestyle newbornreportage.

Wat kost newborn fotografie in de studio

Voor elke reportage neem ik de tijd, om mooie herinneringen te kunnen maken, de aandacht en tijd in elk pakket is dus gelijk! Het is daarom mogelijk om de pakket keuze te maken na het zien van de foto’s tijdens de bestelsessie. Alle pakketten zijn uit te breiden met wandproducten, fotoafdrukken, extra albums voor de diverse gezinnen, ook deze mogelijkheden worden besproken bij de bestelsessie. Twee weken na de fotoreportage maken we een bestelafspraak, daarbij gaan we kijken we ook welke producten bij jullie passen deze zijn na te bestellen en zitten niet in de pakketprijzen. Fotoafdrukken of bijvoorbeeld een wandpaneel.

Tarieven

Willen jullie een combi pakket, voor zwanger en newborn dan ontvang je 50 euro korting op de newbornreportage. We plannen dan 1 bestelafspraak in.

4* Liefdevolle herinnering

 • Reportage van ongeveer 2 a 3 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een slideshow ( filmpje) van de geselecteerde foto's.
 • Een linnen album 15x15cm met 10 spreads / 20 pagina's.
 • GEEN digitale foto's inbegrepen.

3* Waardevol voor altijd

 • Reportage van ongeveer 2 a 3 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een slideshow ( filmpje) van de geselecteerde foto's.
 • Een linnen album 20x20cm met 12 spreads / 24 pagina's.
 • Alle bewerkte foto's digitaal inbegrepen. ( > 75 ) geleverd op USB-stick

1*Puur Geluk

 • Reportage van 2 a 3 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een slideshow ( filmpje) van de geselecteerde foto's.
 • Een luxe album 30x30cm met 20 spreads / 40 pagina's. In bijpassende bewaarbox.
 • Alle bewerkte foto's digitaal inbegrepen. ( > 75stuks ) geleverd op USB-stick
 • 2 extra albums voor de kinderen of voor opa en oma 20x20cm ( 10 spreads).

Boek tijdens je zwangerschap al een newbornreportage!

Laat je uitgerekende datum in de agenda zetten.