Fotografie Marjolijn de Graaf

Newborn studio

Newborn of baby lifestyle reportage in de studio.

Ze zijn zo snel groot… Deze eerste prille periode in het leven van jullie kindje is heel kostbaar en gaat veel te snel voorbij. Echt een moment om vast te leggen voor later met newborn fotografie!

Al tijdens je zwangerschap boek je de newborn reportage, jullie uitgerekende datum komt dan in mijn agenda.  Zodra jullie baby geboren is mail of bel je mij en plannen we de newborn reportage in. Omdat je vooraf hebt geboekt ben je altijd zeker van een plek in mijn agenda om de fotoshoot te plannen. Ik fotografeer vanaf dag acht. Het is belangrijk om samen eerst even tot rust te komen en een weekje te genieten van de kraamzorg! Het fijne van lifestyle fotografie is dat we niet aan een leeftijd gebonden zitten met de baby, dus we kunnen ook na een aantal weken de foto’s maken, zodat jullie als gezin fijn eerst aan elkaar kunnen wennen. Studio Lifestyle zoals ik het noem kan dus ook met oudere baby’s. Het is niet nodig dat de baby’s slapen. Dit doen ze veelal de eerste 2 weken, hoe ouder ze zijn hoe wakkerder ze zijn.

De newborn reportage

De hele reportage duurt ongeveer 2 uur, ik vind een relaxte fotoshoot heel belangrijk. Dat zie je ook terug in de foto’s die ik maak. Daarom neem ik ook echt de tijd voor jullie en jullie baby. Het ritme van jullie baby staat daarbij centraal. Vanzelfsprekend is er ruimte om tussendoor te voeden, te knuffelen en te verschonen. Het voeden en knuffelen neem ik graag mee met fotograferen. Juist met deze momentjes kan je de liefde voelen, dat leg ik graag voor jullie vast!
Ik ontvang jullie met koffie of thee. Neem wat extra luiers en (indien mogelijk) extra voeding mee, dat kan handig zijn tijdens de shoot. Ik vind het prettig om niet te geposeerde foto’s te maken. Natuurlijk is het mogelijk om met een mooi kleedje, of bontje foto’s te maken, maar qua poses vind ik een baby die in een natuurlijke houding ligt erg mooi.

Foto’s maken

Als de baby lekker rustig is maak ik foto’s in verschillende poses en eventueel met accessoires ( eigen knuffeltje of geboortekaartje). Ik houd van naturel kleurgebruik en pure foto’s. Veiligheid, styling, licht en de poses is waar het om draait bij newborn fotografie. De foto’s maak ik op het bed. Blote kontjes omhoog of handjes onder het kinnetje passen niet in mijn stijl van fotografie. Mijn manier van fotografie is puur, en met weinig echt geposeerde foto’s.

Happy family

Jullie als gezin worden natuurlijk ook vereeuwigd. Foto’s met papa en mama en met grote broer of zus. Vaak zijn deze in de leeftijd dat we nog niet te veel mogen verwachten. Zonder teveel druk lukt het vrijwel altijd om een mooie foto te maken, maar ik doe geen beloftes! Als ik het idee heb dat ik voldoende mooie foto’s heb kunnen maken, stoppen we de shoot.

Daglicht studio, een fijne plek

In mijn daglicht fotostudio kan ik een fijne sfeer creëren. Het is er lekker warm voor jullie kindje. Alle accessoires zijn bij de hand en er is mooi invallend licht, een fijne plek om te werken! De studio voelt meer als een gezellige woonkamer, dan een “echt” studie ruimte.

Portfolio Newborn Studio

Liever de fotoshoot bij jullie thuis? Kies dan voor de

lifestyle newbornreportage.

Wat kost newborn fotografie in de studio

Voor elke reportage neem ik de tijd, om mooie herinneringen te kunnen maken, de aandacht en tijd in elk pakket is dus gelijk! Het is daarom mogelijk om de pakket keuze te maken na het zien van de foto’s tijdens de bestelsessie. Alle pakketten zijn uit te breiden met wandproducten, fotoafdrukken, extra albums voor de diverse gezinnen, ook deze mogelijkheden worden besproken bij de bestelsessie. Twee weken na de fotoreportage maken we een bestelafspraak, daarbij gaan we kijken we ook welke producten bij jullie passen deze zijn na te bestellen en zitten niet in de pakketprijzen. Fotoafdrukken of bijvoorbeeld een wandpaneel.

Tarieven

Willen jullie een combi pakket, voor zwanger en newborn dan ontvang je 50 euro korting op de newbornreportage. We plannen dan 1 bestelafspraak in.

4* Liefdevolle herinnering

 • Reportage van ongeveer 2 a 3 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een linnen album 15x15cm met 6 spreads / 12 pagina's.
 • GEEN digitale foto's inbegrepen.
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

3* Waardevol voor altijd

 • Reportage van ongeveer 2 a 3 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een linnen album 20x20cm met 10 spreads / 20 pagina's.
 • Extra spreads voor het album kosten €12,50 per stuk.
 • Alle bewerkte foto's digitaal inbegrepen, geleverd via myalbum.nl
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

1* Puur Geluk

 • Reportage in de studio
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een slideshow ( filmpje) van de geselecteerde foto's.
 • Een luxe album 30x30cm met 15 spreads / 30 pagina's. In bijpassende bewaarbox.
 • Alle bewerkte foto's digitaal inbegrepen, geleverd via myalbum.nl of op USB-stick
 • 2 extra albums voor de kinderen of voor opa en oma 20x20cm ( 15 spreads).
 • Extra spreads voor het album kosten €12,50 per stuk.
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Lieve woorden van ouders

Marleen
Het was leuk samenwerken met Marjolijn, gezien we hier en daar ook ‘meehielpen’ zodat we dit prima op 1,5 meter afstand konden doen. En wat zijn we blij met het resultaat, een herinnering voor altijd zó mooi vastgelegd! ''
Marleen

Boek tijdens je zwangerschap al een newbornreportage!

Laat je uitgerekende datum in de agenda zetten.