Fotografie Marjolijn de GraafMoeder-Dochter, Zussen of Vriendinnen Fotoshoot met Newlook by Kim en Fotografie Marjolijn de Graaf

Verwen jezelf en jouw moeder of dochter met een verwenmoment!

Een heerlijk verwenmoment: Moeder-Dochter, Zussen of Vriendinnen Fotoshoot met Newlook by Kim en Fotografie Marjolijn de Graaf

Een ochtend of middag met lachende gezichten, stralende ogen en onvergetelijke momenten – dat is wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot met Fotografie Marjolijn de Graaf  en Newlook by Kim Samen creëren we een relaxt verwenmoment voor moeders en dochters, zussen, vriendinnen. Een moment vol genot, ontspanning, prachtige herinneringen in de maak.

Het Verwenmoment:

Stel je voor: je stapt de prachtige studio binnen, waar een warm welkom en een ontspannen sfeer op je wachten. De talentvolle visagiste en haarstyliste van Newlook by Kim staat klaar om je te transformeren in de mooiste versie van jezelf. Met zorgvuldige handen en oog voor detail zorgt ze ervoor dat je straalt, klaar om voor de lens van Fotografie Marjolijn de Graaf te schitteren.

De Magie van Visagie:

Newlook by Kim is geen gewone visagist; het is een ervaring. Met expertise en passie tovert Kim gezichten om. Of je nu gaat voor een natuurlijke look, een glamoureuze stijl of een tijdloze elegantie, Kim begrijpt precies hoe ze jouw persoonlijkheid naar voren kan laten komen. Haar creativiteit en vaardigheden maken de visagie niet alleen een essentieel onderdeel van de fotoshoot, maar ook een onvergetelijke ervaring op zich.

Fotografie als Kunst:

Marjolijn de Graaf, de fotografe achter de lens, legt niet alleen momenten vast, maar creëert prachtige portretten die de tijd trotseren. Haar passie om de ware gevoel van relaties vast te leggen, of het nu tussen moeder en dochter is, zussen of vriendinnen, is ronduit indrukwekkend. Met een oog voor detail en een gevoel voor spontaniteit, weet Marjolijn elke fotoshoot om te toveren tot een tijdloze herinnering.

 

Een Samenspel van Schoonheid:

Terwijl de camera klikt, ontstaat er een harmonie van liefde en vriendschap. De magie van het moment wordt vastgelegd, terwijl jij, je moeder, zus of vriendin genieten van een verwenmoment dat niet snel vergeten zal worden. Tussen de clicks door worden jullie verwend met lekkere hapjes en drankjes, waardoor deze ochtend nog specialer wordt.

Resultaat:

Na een ochtend of middag van verwennerij en mooie momenten, ontvang je niet alleen prachtige foto’s als tastbare herinnering, maar ook een boost van zelfvertrouwen en verbondenheid. Newlook by Kim en Fotografie Marjolijn de Graaf hebben samen een ervaring gecreëerd die verder gaat dan alleen mooie plaatjes – het is een viering van schoonheid, liefde en vriendschap.

 

Conclusie:

Een fotoshoot met Newlook by Kim en Fotografie Marjolijn de Graaf is niet zomaar een fotoshoot; het is een magisch verwenmoment die de banden tussen moeders en dochters, zussen of vriendinnen versterkt. Laat je betoveren door de expertise van Kimberley en Marjolijn en geef jezelf het cadeau van prachtige herinneringen die een leven lang meegaan. Maak van een gewone ochtend een onvergetelijk moment van liefde en vriendschap.

Gun jezelf, jouw moeder of  jouw dochter, vriendin, zus dit moment en boek vandaag nog!

 

Liefs Marjolijn en Kimberley

 

== >> Reactie naar aanleiding van de shoot van Natascha Femke en Evy. <<==

Lieve Marjolijn en Roos,
Toch wat gespannen kwamen we afgelopen zaterdagochtend naar jullie toe. Waarom? Omdat we alle drie liever zelf foto’s maken dan dat we op de foto gaan.
Maar al snel bij binnenkomst was gespannen gevoel weg. We werden warm ontvangen door jullie in een mooie grote studio op een prachtige locatie. Na een heerlijke kop thee gingen we aan de slag. Eerst puur natuur op de foto en daarna toverde Roos ons om tot een fotomodel met een natuurlijke make-up en haardracht naar ieder zijn wens. Tussendoor was er voldoende ruimte voor thee/koffie en lekkernijen.
Toen ging Marjolijn met ons aan de slag. Grappige houdingen wat prachtige foto’s heeft opgeleverd.
We hebben genoten van onze verwenfotoshoot, we voelde ons relaxed maar vooral bijzonder.
Dankjulliewel

 

Wat kost deze ervaring?

Verwenpakket

Fotografie en Visagie

  • Een heerlijk moment in de fotostudio. ( plus minus 3 uur ).
  • Haar en make up verzorgt door Newlook by Kim.
  • Tijdens deze ervaring een hapje en een drankje of een verwennerijtje bij de koffie of thee.
  • Foto's gemaakt door Marjolijn, van beide modellen apart, voor de mooiste portretten, samen voor de liefde en verbondenheid.
  • Twee harmonicaboekjes, met de mooiste foto's.
  • Een bestelsessie na 2 weken om samen de foto's te bekijken en uit te zoeken welke je aan de wand wilt, of welke fotoproducten je wilt bestellen.
  • Prijzen gebaseerd op 2 personen. Voor meer personen of juist 1 persoon neem contact op voor de mogelijkheden.
  • In deze prijs zitten twee prachtige harmonicaboekjes inbegrepen. Fotoafdrukken en wandproducten zijn na bestellen tijdens de bestelsessie.
Mellany en Kyara
Wij hadden een shoot bij Marjolijn en Kimberley. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen de tijd om eerst even te landen. Na wat uitleg werden wij door Kim in glam gezet. Daarop volgende de foto’s. Het is een prachtige ervaring om te doen samen met je kind. Het is zo’n mooi moment wat wordt vastgelegd. Al met al een leuke ervaring met een herinnering voor het leven!
Mellany en Kyara

Koop een cadeaubon en verwen je dierbare!