Fotografie Marjolijn de GraafFoto's met de familie of het gezin.

Liefdevol en ontspannen op de foto.

De gezinswandeling

Willen jullie als gezin een mooie fotoreportage? Wat ontzettend leuk!

Voor een gezinsreportage ga ik graag naar een leuke buitenlocatie. We overleggen wat jullie leuk vinden, in het bos, aan het water, of strand of misschien zelfs een speeltuin of kinderboerderij. Mijn voorkeur heeft het bos bij vliegveld Hilversum. Daar maken we een gezellige en vooral ontspannen gezinsreportage, waar we opzoek gaan naar die echt blikken, een spontane lach. Het echte contact tussen de modellen, dit kan betekenen dat er dus niet door alle modellen recht in de lens gekeken wordt.  Op een ontspannen manier, liefdevol en vooral niet statisch. Tijdens een wandeling van ongeveer een uur, maken we nieuwe herinneringen. Omdat we voor een unieke herinnering gaan tijdens deze reportage, voor jullie als gezin, komt deze reportage het beste tot zijn recht in een familiealbum.

Werkwijze

We gaan met iedereen een wandeling maken. Tijdens deze wandeling stoppen we bij de mooiste plekjes en gaan we met de diverse opstellingen aan de gang, door middel van kleine opdrachtjes / spelletjes / vragen krijgen we de meest spontane foto’s. Het leukste is eigenlijk om opa en oma te betrekken bij de reportage, dit is een mooie herinnering voor iedereen, dus niet alleen een foto voor opa en oma, maar ook met opa en oma! 

Na de reportage

Twee weken na de reportage plannen we de bestelsessie in Tienhoven in de studio. Tijdens de bestelsessie gaan we samen de foto’s uitzoeken (voor in het album) en eventueel wat jullie meer willen bestellen uit zoeken.

Wat kost een gezinsreportage

Voor elke reportage neem ik de tijd om alle familieleden op hun gemak te stellen, om mooie herinneringen te kunnen maken, de aandacht en tijd in elk pakket is dus gelijk! Het is daarom mogelijk om de pakket keuze te maken na het zien van de foto’s tijdens de bestelsessie.

Portfolio

Tarieven

Alle pakketten zijn uit te breiden met wandproducten, fotoafdrukken, extra albums voor de diverse gezinnen, ook deze mogelijkheden worden besproken bij de bestelsessie.

Liefdevolle Herinnering

  • Fotoreportage tijdens een wandeling van 1 1/2 a 2 uur.
  • Een harmonicaboekje.
  • Bestelafspraak om samen de foto's uit te zoeken.
  • Niet inbegrepen digitale foto's of producten in dit pakket.
  • Excl. eventuele parkeerkosten en entreekosten
  • Een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Wil jij ook een gezellige wandeling maken?

Boek vandaag nog jullie familiereportage!