Fotografie Marjolijn de GraafNewborn Lifestyle

Newborn Lifestyle fotografie

Newborn Lifestyle fotografie, wat is dat?

Tijdens een newborn reportage fotograferen we zoals het is, we poseren een klein beetje, omdat we het mooie licht opzoeken, maar verder fotograferen we zoals het is, bij jullie thuis.  Lifestyle fotografie draait om de herinnering zoals het “echt” was.

De details van het babykamertje, het knuffelen met papa en mama, in het eigen wiegje, jullie mobiel boven de box. De kleine details, een handje, een voetje, de borstvoeding, zo speciaal. Dit zijn voorbeelden, want in jullie huis zoeken we naar jullie eigen unieke momentjes.

Hoe gaaf om over 20 jaar terug te kunnen kijken, naar hoe jouw kamertje eruit zag, hoe papa en mama hun huis eruit zag. Welke dingen zijn er veranderd,  welke zijn zo gebleven, we leggen echte herinneringen vast. Newborn Lifestyle  doen we in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje, bij geposeerde fotografie gebeurd dit veelal tussen dag 8 en 18, bij lifestyle fotografie kan dit ook eerder of later desgewenst. Een mooie kraam-reportage is ook erg leuk, de eerste keer thuis in bad, het lekker verzorgen van de kleine, het afdrogen, de kraamhulp, de kaartjes op de mat.. Maar ook de eerste echte lachjes met een baby van 8 tot 10 weken oud is te schattig, elke leeftijd heeft weer zijn eigen schattigheden. Elke babyleeftijd heeft zijn eigen charme.

Kennis

Ik vind dat je niet zomaar met de baby’s kan werken en heb daarom diverse cursussen gedaan, speciaal voor newbornfotografie, waaronder baby-anatomie en -fysiologie (speciaal voor fotografen). Ook heb ik een certificaat gehaald voor veilig werken met baby’s, voor veiligheid en hygiëne. Ik heb de afgelopen jaren honderden baby’s gezien en vastgehouden, ze zijn allemaal prachtig en bijzonder, een groot wonder. Als je (net als ik) niet vanzelf zwanger wordt, besef je elke dag weer wat een voorrecht het is, om met dit prille geluk te mogen werken. Lees een blog om te kijken hoe het verder verloopt tijdens een reportage.

Lifestyle reportage van Guusje   Blog reportage in Houten Blog Lifestyle reportage Tijme Blog lifestyle reportage Jibbe

Een lifestyle reportage boeken?

Hebben jullie na het zien van de foto’s en het lezen van de informatie interesse in het boeken van een lifestyle newborn reportage? Wil je meer informatie?  Stuur dan even een mailtje, om te kijken of er nog een plekje in de agenda is! Wil je zeker weten dat er een plekje is, na de geboorte van jullie kindje? Laat dan je uitgerekende datum in de agenda zetten, er wordt dan een plekje gemaakt in de agenda!

Voor elke reportage neem ik de tijd om alle familieleden op hun gemak te stellen, om mooie herinneringen te kunnen maken, de aandacht en tijd in elk pakket is dus gelijk! Het is daarom mogelijk om de pakket keuze te maken na het zien van de foto’s tijdens de bestelsessie. Alle pakketten zijn uit te breiden met wandproducten, fotoafdrukken, extra albums, ook deze mogelijkheden worden besproken bij de bestelsessie.

  Portfolio

Tarieven

De aandacht en tijd in elke reportage is hetzelfde. Tijdens de bestelsessie maken jullie pas de keuze welk pakket jullie willen, na het zien van de voorbeeldalbums, en na het zien van jullie eigen foto's.

Liefdevolle herinnering

 • Reportage van ongeveer 1 a 2 uur.
 • Een harmonicaboekje.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • NIET INCLUSIEF zijn reis- parkeer of entreekosten.
 • Verder GEEN digitale foto's of producten inbegrepen in dit pakket.

Waardevol voor altijd

 • Reportage van 1 a 2 uur.
 • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
 • Een album 20x20cm met 10 spreads / 20 pagina's.
 • Extra spreads voor het album kosten €15,00 per stuk.
 • Alle foto's digitaal geleverd, zonder logo in Midden formaat via myalbum.nl (te printen tot 15x21cm)
 • NIET INCLUSIEF reis- parkeer of entreekosten.
 • Dit pakket is uit te breiden met een mooi wandproduct, afdrukken. De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens de bestelsessie.

Lieve woorden van klanten

Tamara
Lieve Marjolijn, dankjewel dat je weer bij ons was. De echtheid en puurheid straalt er wederom vanaf, mede door jouw ontspannen manier van fotograferen. En ja hoor, direct bij ontvangst van de eerste previewfoto's raken we wederom geëmotioneerd, net als 3 jaar geleden. 1000x dank!
Tamara
Carola
Een fotografe die met liefde voor baby's en kennis van het fotografie vak een prachtige reportage heeft gemaakt van ons gezin. Een moment opname en herinnering die is vastgelegd in een schitterend album van hoge kwaliteit.
Carola
Anneke
Marjolijn doet haar werk met passie. Dat is te merken tijdens de shoot en te zien in haar eindproduct. Ze is heel relaxed en neemt de tijd waardoor de kinderen ook op hun gemak zijn. Met super mooie foto's tot gevolg. Marjolijn weet de momenten te vatten die je kan bestempelen als "gewoon" en "dagelijks" en daardoor zo herkenbaar zijn en een mooie herinnering voor later.
Anneke

Boek vandaag nog jullie lifestyle reportage!