Fotografie Marjolijn de GraafLifestyle newborn reportage Utrecht

Lifestyle newborn reportage Utrecht

Lifestyle newborn reportage Utrecht

Mijn eerste contact met de moeder van Jibbe was als volgt: “Hallo Marjolijn,  Afgelopen weekend is ons zoontje Jibbe geboren. Ineens bedenk ik me dat ik toch wel graag mooie foto’s wil laten maken van ons mannetje en ons gezin met ook ons 2-jarige zoontje Siem. Bij voorkeur aan huis. Heb jij toevallig nog plek, ik denk dan al aan ergens volgende week?”

Tijdens de zwangerschap denken sommige aanstaande ouders er echt nog niet aan, dat zij na de geboorte toch graag foto’s willen. Ik had toevallig nog plek in mijn agenda, dus kort daarna hebben we afgesproken voor de lifestyle reportage bij hun thuis in Utrecht. Door te beginnen met even een kop koffie, kan vooral de grote broer even aan mij wennen. Wat een heerlijk ventje Siem ondeugende ogen, prachtig mannentje.

Na de koffie gaan we aan het werk, we gaan boven op de ouder slaapkamer op het grote bed foto’s maken, van de beide broers, samen met papa en mama. En alleen van Jibbe, ook op de babykamer en op de kamer van Siem maken we foto’s. Stoeiend met papa en met mama. Na ongeveer een uur hebben we genoeg beelden om een prachtig album mee te vullen.

Kijken jullie mee?

Moeder Nynke schreef:

“Wat was het leuk om te doen deze fotoshoot en wat hebben we er mooie foto’s van onze mannetjes en ons gezin aan over gehouden. Leuk voor nu, en leuk voor later! Ik heb Marjolijn als fotografe als spontaan en deskundig ervaren. Bij binnenkomst hebben we inderdaad even gezellig gezeten en ze gaf ons wat tips (dezelfde kleuren in de kleding aan). Siem was thuis lekker vertrouwd en Marjolijn speelde daar goed op in, waardoor hij zijn gezellige zelf kon zijn tijdens het fotograferen. Fijn dat ze zelf voorstellen deed over hoe we op de foto konden, maar ook ruimte bood voor eigen ideeën. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Marjolijn!”

Groetjes, Nynke

Ook een lifestyle reportage boeken?

Wil jij ook een reportage bij jullie thuis? Een lifestyle reportage kan vanaf de kraamweek geboekt worden, maar wordt ook vaak geboekt als het gezin al even aan elkaar gewend is, met ongeveer 5 a 6 weken, voor meer informatie klik hier.  Of neem meteen contact op!

Het lijkt mij ontzettend leuk om ook bij jou een reportage te mogen maken!