Fotografie Marjolijn de GraafLifestyle newbornshoot in Nieuwegein

Lifestyle newbornshoot in Nieuwegein

Review

Hi Marjolijn,

Hier ons stukje voor jouw blog:
Afgelopen weekend kwam Marjolijn bij ons thuis voor een babyfotoshoot van de winactie die ze had gegeven.
Wij waren de gelukkige winnaars! Een dikke kers op taart na het krijgen van onze tweeling én trotse ouders van 5 kinderen.
En we kunnen niet anders zeggen; wat wás het een feestje met haar over de vloer!
Eenmaal binnen leek het wel of Marjolijn hier al jaren kwam. Er hing meteen een ontspannen sfeer, de kinderen gingen hun gang en Marjolijn begon na een tijdje foto’s te schieten tussendoor. Zo werd ons huiselijke tafereel heel natuurlijk vastgelegd.
Naderhand kregen we al een sneak preview te zien van de gemaakte foto’s en we vinden die al geweldig! We zijn zo benieuwd naar hoe het eindresultaat is geworden. Binnenkort hebben we daarvoor afgesproken.

Marjolijn, dank je wel. Je bent een topper!

Mvg,

Peter Jan en Marjolein Verheul 
—————-
Ik vraag vaker aan klanten (of eigenlijk klinkt aan de ouders een stuk leuker) of zij wat willen achterlaten als review op internet of dat zij het misschien leuk vinden om hun bevinding na een reportage te delen door een stukje voor mijn blog te schrijven, als je dan bovenstaande tekst in de mailbox binnen krijgt.. gaan mijn mondhoeken een heel eind omhoog kan ik jullie vertellen.
Natuurlijk hoop ik altijd dat mijn bezoek relax geweest is, want dat is voor mij een bovenliggend doel. Dat de nieuwe gezinnen geen spanning hebben tijden de shoot. Ik deel graag wat foto’s uit deze reportage, genieten jullie mee? En laten jullie een reactie achter? Hier op de website, of onder het bericht op Facebook?
Lekker knuffelen op de bank met grote zussen en kleine grote broer.
Een superlief babykamertje!
Te lief samen in hun bedje..
Samen op het grote bed.
———————-
Deze reportage werd gegeven vanwege het 15 jaar bestaan van Fotografie Marjolijn de Graaf, 15 jaar fotografie verdiende een mooie winactie, dit lieve gezin was daarvan de winnaar. Op naar nog heel veel jaren mooie en liefdevolle foto’s. Wil jij ook graag een lifestyle newborn of baby reportage?
Neem dan vandaag nog contact op dan plannen we het op korte termijn in!
Deze reportage is niet leeftijd gebonden en kan dus altijd gepland worden, of je baby nu 2 weken 2 maanden of bijvoorbeeld 9 maanden is. De shoot kan nog steeds!