Fotografie Marjolijn de GraafRegenboogbaby

Regenboogbaby

Regenboogbaby Lilly

Zoals beloofd een blog over Lilly , het zusje van Marley *  Bij mijn vaste volgers gaat er vast een belletje rinkelen, vorig jaar september schreef ik een blog over Marley*, een verdrietig verhaal wat door papa Jochem en mama Nicole gedeeld mocht worden, zodat zij niet vergeten kon worden. Ook vandaag een blog waar haar naam genoemd mag worden. Want vergeten zullen we haar zeker niet. Ik kreeg al vroeg in deze zwangerschap van Nicole het blijde nieuws, mijn schoonzusje Sandra is de zus van Nicole en zodra het goede nieuws de wereld in mocht, was ik natuurlijk op de hoogte. Wat was deze zwangerschap spannend. Ik heb via Messenger regelmatig contact met Nicole, hoe het met haar ging, zij gaf al snel aan dat ze een newborn-reportage wilde als de kleine geboren was. Op 7 november was het zover, Nicole mocht zich na een spannende week melden voor een keizersnede, en niet lang daarna kreeg zij een prachtige dochter op haar neergelegd, een meisje, die dit keer van zich liet horen. Ze huilde… wat een geluk is dit! Mijn schoonzus deelde al gauw een foto in onze familie app, er ging een traan over mijn wang, wat lijkt dit mooie meisje sprekend op haar grote zus. Als 2 druppels water, zij kreeg de namen Lilly Marley.

Omdat Nicole een keizersnede kreeg, spraken wij af, dat ze niet naar mij toe kwamen voor een geposeerde newborn reportage ( wat ik sinds heden niet meer aanbied) maar dat ik naar haar toe zou komen voor een lifestyle reportage. Omdat ik op wacht stond voor 2 geboortes en het best een eindje rijden is van Tienhoven naar Medemblik, spreek ik af, dat ik kom zodra deze beide baby’s geboren zijn. Dit was op 7 december.

Heel gek, deze route naar Medemblik, weer zo slecht weer, net als de dag dat ik het afscheid van Marley* fotografeerde, weer mijn auto die over de weg slingerde van de harde wind. Ik kom bij Nicole aan, daar staat ze, met een dikke glimlach met haar dochter in haar armen, wat een plaatje!

 

Dit geluk, zo ontzettend welkom in dit gezinnetje. Eindelijk haar liefde kwijt te kunnen. Ik praat even met Nicole tijdens een kop koffie, Jochem is nog even de hond uitlaten, even later komt ook hij voor een kop koffie bij ons zitten, en we praten over Lilly, maar ook over Marley* Dat dit geluk zo dubbel is, want Marley wordt gemist als nooit tevoren. Maar er is ook het grote geluk van een tweede dochter, een hele lieve baby. Er is voor Lilly altijd een engeltje die op haar let en met haar meekijkt. Voor altijd een grote zus in de hemel.

 

We fotografeerde weer op de babykamer, waar ook Marley* gelegen had.. Hetzelfde kamertje, maar zo een andere beleving. Je kunt je voorstellen, dat dit ook voor mij veel deed.

 

 

 

Lieve Nicole en lieve Jochem,

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe, met jullie mooie Lilly.

Liefs Marjolijn

 

-Deze blog is in overleg en met toestemming van Jochem en Nicole geplaatst en geschreven, en ook de foto’s zijn met toestemming geplaatst-