Fotografie Marjolijn de GraafStudio Lifestyle reportage

Studio Lifestyle reportage

Studio Lifestyle reportage

Blog geschreven door Anniek, mama van Naomi, Jynthe en Yara, vrouw van Arjan.

De fotograaf

5 jaar geleden werden mijn man en ik ouders van onze eerste dochter Naomi, wat zijn we blij en trots.
We hadden een geweldige kraamhulp, en met haar bespraken we dat we misschien wel een babyshoot wilden doen met onze dochter. Zij zei dat ze dat zelf ook had gedaan met hun dochter en dat ze wel een goeie fotograaf kende dit was Marjolijn. We kregen van haar een korting voucher.  Wij online kijken en zagen dat ze een newborn shoot deed. Wij meteen contact opnemen en een afspraak gemaakt.
Bij haar studio aangekomen ( dit was nog bij haar thuis) voelde het eigenlijk meteen goed, we werden vriendelijk verwelkomt en alles werd met kalmte en zeer warmtelijk verteld en uitgelegd wat we gingen doen en wat we konden verwachten. We waren dol gelukkig en zeker toen we in de middag de foto’s al zagen. Mijn moeder vond het een beetje Anne Gedes style
?.
Een jaar later deed ze een uit de oude doos een soort loting en die hadden we gewonnen en mochten met Naomi weer foto’s komen maken. Nu was ze ruim 1 jaar en dit werden heerlijke ondeugende foto’s.

In 2017 werden we weer ouders van onze 2de dochter Jynthe, weer dolgelukkig en Naomi een grote trotse zus. Natuurlijk wilden we weer een shoot doen. Maar wat bleek Marjolijn deed nu niet alleen een newborn bij haar thuis maar ook iets nieuws de lifestyle shoot bij de mensen thuis. GEWELDIG dit, dat gaan we doen. Zo gezegd zo gedaan Marjolijn kwam bij ons thuis. Spannend natuurlijk wat kunnen we nu verwachten en hoe zou dit gaan met Naomi en onze hond ( ja die hebben we ook), maar alles ging net als bij haar thuis met kalmte en warmte en het was alsof een goeie vriendin over de vloer kwam. Naomi was helemaal op haar gemak en lekker aan het uitsloven. Ook deze foto’s waren weer super geworden.

26 maart 2020 onze derde dochter Yara is geboren, midden in de corona tijd. Dit virus maakt een heleboel dingen niet mogelijk voor ons,  maar ook niet voor de mensen om ons heen. Wat nu…  Geen kraambezoek en raambezoek vind ik maar stom. Nee, we wachten wel en dan  doen we wel een kraamfeest of zo iets. Maar wacht, ik wil weer een lifestyle reportage maar hoe dan… want we moeten afstand houden en je mag buiten je gezin maar drie mensen in huis hebben met gepaste afstand willen we dit wel.

Ik na drie weken bellen, ‘hey hoe gaat het nu?’ na een gezellig en serieus gesprek hadden we overlegd dat we na 28 april weer contact met elkaar zouden nemen. Ene kant vond ik het heel lastig want ja, je wil toch net als de ander 2 meiden beetje dezelfde tijd foto’s laten maken.

En aan de andere kant heel begrijpelijk door de situatie waar we in leven, maar werd er toch erg verdrietig van. Na de persconferentie weer contact opgenomen en toen kwam Marjolijn met het idee om een lifestyle shoot te doen in haar nieuwe studio want daar kon ze wel de afstand nemen en dan konden gewoon Yara en ik met ze tweeën komen. GEWELDIG idee meteen inplannen. Dus op 30 april hebben we de shoot gedaan, ik helemaal blij en wat is de studio mooi..
Dus met gepaste afstand hebben we toch een gezellige shoot gedaan. Ik in mijn achterhoofd denkend nu heb ik toch 3 verschillende fotoshoots gedaan met alle drie de meiden en dan hebben ze toch ieder hetzelfde maar ook weer niet. Op weg naar huis bedacht ik me ‘Ja, Marjolijn is onze fotograaf voor onze familie’
Ik was thuis en toen zag ik 2 mooie foto’s die ze online van ons had gemaakt en vond ze meteen geweldig, ik kan niet wachten tot over een half jaar als hopelijk de situatie waar we in zitten versoepeld zijn, zodat Marjolijn toch bij ons thuis nog een shoot kan doen, zodat we ook met ze allen als gezin mooie foto’s hebben.

Bedankt voor je mooie foto’s en je geweldige geduld Marjolijn    

Liefs Anniek

Wat moet ik hier nou aan toevoegen, bedankt voor je lieve blog Anniek, ik ben vereerd, dat ik alle reportages voor jullie heb mogen maken, ik kijk uit naar de volgende reportage van het hele gezin, superleuk om te zien hoe de meiden gegroeid zijn!

Wil jij net als Anniek een ontspannen momentje met jullie baby, met als resultaat een mooie serie liefdevolle foto’s? Voor prijzen van de diverse pakketten kan je een kijkje nemen op de newbornpagina.

Maak vandaag nog een afspraak!