Fotografie Marjolijn de GraafZwanger in Utrecht

Zwanger in Utrecht

Zwangerschapsreportage in Utrecht

Het is voor mij een nog redelijk nieuwe vorm van fotografie die ik aanbied. De zwangerschapsreportage op een lifestyle manier, maar oh, wat geniet ik hiervan.  De foto’s met het zusje, wat een schatje! En nog leuker ik maakte van haar ook een newbornreportage, dus ik kom terug in dit gezin, een vreugdesprongetje voor mij!

Tijdens deze reportage maak ik wat foto’s in de woonkamer, slaapkamer van de ouders en op de babykamer. Jullie eigen huis als decor van jullie reportage, echte foto’s, ik zoek de plekjes in huis waar het licht mooi is, maar verder laat ik jullie lekker jezelf zijn. Een knuffel en een kus ontstaat vaak vanzelf en heel soms stuur ik een heel klein beetje. Maar alles op een heel ontspannen manier.  Ik vind het heel fijn dat ik deze beelden met jullie mag delen, zodat ook jullie kunnen zien wat een lifestyle zwangerschapsreportage inhoud.

 


Een paar woorden van Mama Malu:

“Wat was het leuk om Marjolijn weer over de vloer te hebben. Toen we onze eerste dochter kregen, kwam ze al voor een newborn shoot. Dat ging toen op zo’n natuurlijke manier dat we meteen wisten, als we er nog een krijgen doen we dit weer! En ja hoor, na een verloskundige en kraamzorg stond Marjolijn bovenaan ons lijstje. Ondanks dat de baby zelf pas in Februari komt wilde ik zeker weten dat we een plekje in haar agenda konden bemachtigen. Tijdens de zwangerschapsreportage genoot Adalinde van de aandacht en wij genoten van een hele gezellige ochtend en het prachtige resultaat!”


Willen jullie ook op deze ontspannen manier op de foto? Neem dan even contact met me op!