Fotografie Marjolijn de GraafHet broertje van Harm*

Het broertje van Harm*

Het broertje voor Harm*

Ik was voor mijn lichtpuntjes kerstreportages in het WKZ ( dec 2019) toen ik Kees en Hilda leerde kennen, Hilda was net bevallen van haar zoon Harm. Hij was prematuur geboren met 24 weken zwangerschap. Tijdens de lichtpuntjes reportages heb ik heel veel kindjes gefotografeerd korte momentjes, een paar fotootjes. En wat heb ik een spijt gehad dat ik niet meer foto’s gemaakt had… ik vertelde wel dat zij een volledige reportages mochten aanvragen bij Stichting Earlybirds. Maar een ruime week later ging het mis…In de nieuwjaarsnacht kreeg Harm complicaties in zijn dunne darm, complicaties die niet op te lossen waren en hebben Hilda en Kees afscheid moeten nemen van Harm… Kees mailde mij dit bericht nog en zijn dankbaarheid voor de foto’s.

Slik… trots op de lichtpuntjes dagen die ik heb mogen doen, maar meerdere kindjes die niet op mochten groeien…

 

Reactie op Facebook

Een aantal maanden later, er wordt gereageerd op een berichtje op Facebook, Hilde en Kees verwachtte weer een kindje… wat een mooi bericht is dat!  Voor hen volgde spannende maanden, na 24 weken is Hilda positief gestemd, die hebben ze toch maar gehaald… maar dan met 28 weken krijgen ze te horen dat er te veel vruchtwater is en worden er allerlei extra onderzoeken gedaan, ook een suikertest. Uiteindelijk na al deze onderzoeken is alles gelukkig goed. Na een hele pittige bevalling, die uiteindelijk eindigt met een spoedkeizersnede, hebben zij een gezonde zoon gekregen, met de stoere naam Gijs.

Wat een liefde hebben jouw papa en mama te geven!

 

Wat een knappe knul!

 

Tijdens de reportage heb ik genoten van dit mooie liefdevolle gezin, ik wens Hilda en Kees heel veel geluk voor hun gezin!

 • Carla van Wageningen

  Prachtige foto’s. Ik gun jullie alle geluk van de wereld. Vandaag heeft Gijs naar mij gelachen. En Harm is voor altijd in jullie hart.

 • Mieke

  Oh ik weet het nog goed van Harm. Kleine vechter. Gefeliciteerd met jullie tweede zoon Gijs.
  Mieke

 • Leonie

  Lieve Harm en Hilde,

  Ontzettend gefeliciteerd met jullie mooie Gijs! Heel fijn om jullie weer te zien. Wat een bijzonder geluk, het is jullie gegund. Harm is voor altijd in jullie hart en is vast super trots op z’n broertje?

  Liefs, Leonie

 • Sandra Kloos

  Wat een mooi mannetje is Gijs, hij heeft voor altijd een grote broer die van boven over hem zal waken. Veel liefde en geluk samen.