Fotografie Marjolijn de Graafnewborn fotoshoot thuis De Bilt
Marjolijn de Graaf

Leg de liefde vast

  • Prachtige herinneringen voor later
  • Je baby zoals hij of zij écht is
  • Ontspannen sfeer, spontane foto's
  • Gezellige en warme sfeer van de studio, óf bij jullie thuis!
  • Professionele baby fotograaf, opgeleid om met baby's te kunnen werken
  • Reserveren kan al ver vóór de bevalling
Laat je uitgerekende datum in de agenda zetten!

Leg de liefde vast met newborn fotoshoot thuis De Bilt

Zijn jullie onlangs ouders geworden, of mogen jullie binnenkort jullie baby in de armen sluiten? Met newborn fotoshoot thuis De Bilt leg ik jullie nieuwe grote liefde vast op de gevoelige plaat. Alle ouders die het al eerder meemaakten die weten: het gaat allemaal zó snel! Voor nieuwe ouders klinkt het misschien cliché, maar geloof het of niet: je baby wordt écht snel groot! Het is daarom heel waardevol om prachtige foto’s van je baby te laten maken. Zo kun je altijd terugkijken op deze bijzondere periode en voor altijd nagenieten van je mooie baby.

Marjolijn de Graaf, Newborn fotograaf in De Bilt

Marjolijn de Graaf, Newborn fotograaf in De Bilt

Wanneer je een baby fotoshoot wilt laten doen, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat er iemand met verstand van baby fotografie én baby’s bij je op de stoep staat. Bij mij zijn jullie in goede handen. Ik ben Marjolijn de Graaf, newborn- en baby-fotograaf in De Bilt. Ik heb diverse cursussen gedaan, speciaal voor newborn fotoshoot thuis, waaronder baby-anatomie en -fysiologie (speciaal voor fotografen). Ook heb ik een certificaat gehaald voor veilig werken met baby’s, voor veiligheid en hygiëne.

Marjolijn

Pasgeboren baby fotograferen in een ontspannen setting

In een ontspannen, ongedwongen sfeer creëer je de mooiste foto’s. Herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. Jouw baby hoe hij of zij ‘echt is’. Om die ontspannen sfeer te creëren heb ik mijn studio warm aangekleed en zorg ik ook letterlijk voor een fijne temperatuur voor je baby. Verder pas ik me helemaal aan jullie ritme aan. Er is ruim gelegenheid voor verschonen, voeden en knuffelen. Hier maak ik tijdens de fotoreportage ook graag mooie foto’s van voor jullie! In totaal duurt newborn fotoshoot thuis ongeveer 2 uur.

Afpraak maken?

Een ontspannen baby fotoshoot:
"Ik fotografeer zo veel mogelijk spontaan"

Ik vind het belangrijk dat jullie newborn fotoshoot thuis op een ontspannen manier beleven, zodat ook de shoot zelf een mooie herinnering wordt. Tijdens de fotoshoot probeer ik zoveel mogelijk spontane foto's te maken. Natuurlijk zijn geposeerde foto's ook erg leuk, maar de combinatie met de spontaniteit geeft vaak een prachtige illustratie van hoe jullie leven met jullie baby eruitziet.

Kies je voor newborn fotoshoot thuis thuis of in mijn studio?

Newborn fotoshoot in mijn studio

Wil je jouw baby laten fotograferen? Na jullie kraamweek, vanaf dat je baby ongeveer acht dagen oud is zijn jullie van harte welkom in mijn studio. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om pas na een aantal weken een Newborn fotoshoot te doen. Jullie zijn dan als gezin wat meer aan elkaar gewend. Je hebt dan ook meer kans dat je baby wat meer wakker is, zelfs een lachje kan al met 6 tot 8 weken.

Lifestyle reportage of kraamreportage bij jullie thuis

Wil je de eerste dagen met je baby vastleggen? De eerste keer in bad, het voeden, die eerste keren op de commode? Zodat je deze mooie maar ook vermoeiende dagen niet meer kunt vergeten? Kies dan voor een kraamreportage. Een Newborn fotoshoot bij je thuis, waarbij al deze memorabele momenten worden vastgelegd. Ontzettend leuk voor jezelf om na een paar jaar nog eens naar te kijken, maar ook voor je kinderen voor later.

Boek nu je newborn fotoshoot thuis in De Bilt

Voor newborn fotoshoot thuis De Bilt kun je, zodra je weet wat de uitgerekende datum is, al een fotoshoot reserveren. Na de geboorte van jullie baby kun je contact opnemen en maken we een afspraak.

Maak een afspraak