Fotografie Marjolijn de GraafMoeder-verwen-dag

Moeder-verwen-dag

7 mei 2022 Moeder- verwen- dag!

De heerlijke moeder- verwen-dag komt er weer aan, in het Olde Regthuys in Tienhoven. Samen met Cynthia, de eigenaresse van cafe het Olde Regthuys, hebben we dit ontzettend leuke evenement al een aantal jaren georganiseerd. Vooraf natuurlijk gehoopt dat het zou slagen, maar nu na al een aantal jaren kan ik zeggen: “het is zeer geslaagd!”  Daar kwamen de moeders, niet wetende wat te verwachten. Een beetje gespannen, maar na de ochtend heel tevreden en ontspannen weer naar huis.

Cynthia verzorgt een heerlijke high tea, ikzelf leg deze dag vast om nooit meer te vergeten. Door mijn manier van fotograferen, pak ik unieke momenten tussen moeders en dochters. Wat een liefde heb ik al gezien en mogen voelen.

En doordat het zo ontzettend geslaagd was, gaan we het dit  jaar (eindelijk) nog een keer doen!  Sommige boeken het als voor een uitje met hun moeder, sommige maken er een drie generatie momentje van. De een komt met een schoonzus en moeder, de ander komt met haar zus en haar moeder, het leuke is, dit kan allemaal! En een kleindochter met haar oma is ook al eens voorgekomen. Ik maak in ongeveer 15 minuten een liefdevolle reportage van jullie. Om jullie band voor altijd vast te leggen, en om daar nog eens aan terug te kunnen denken… ik baal dat ik dit zelf niet met mijn moeder kan doen!

Tijdens de reportage stel ik jullie vragen, dit zijn technieken die ik tijdens al mijn reportages gebruik, soms een opdracht om even te ontspannen als dat nodig is, want ik snap natuurlijk ook dat het even wennen is, als je op de foto gaat. Maar iedereen die geweest is vond het heel waardevol, door de woorden die er gezegd werden, de knuffels die over en weer gegeven werden.

Er is beperkt plek en reserveren vooraf is daarom zeker nodig. Vanaf vandaag kan je boeken. Na betaling is jullie plek definitief!

Kosten

De kosten voor 2 personen zijn €125,00

  • 2 personen High Tea
  • 2 personen korte fotoreportage
  • Een (tijdelijke) bestelsite om foto’s en fotoproducten te bestellen
  • Alle foto’s in web-formaat met logo.
  • Incl. koffie & thee
  • Heerlijke verwen verrassing voor 2 personen.

Alle overige  drankjes zijn niet inbegrepen. Elke extra persoon is €35,00. Kinderen tot 12 jaar €25,00

 

Reserveren

 

 

Vandaag nog boeken.